Đoković, Tesla
Youtube printscreen - EPA
Đoković, Tesla

Youtube printscreen - EPA

Đoković, Tesla, Foto: Youtube printscreen - EPA

Novak Đoković je obradovao svoje navijače kada je objavio vest da će učestvovati na ATP turniru u Tokiju. A dok teku pripreme za Japan open, pojavila se ideja da bi najbolji teniser sveta mogao da se pojavi u jednom novom projektu. Reč je o ulozi u filmu koji se planira, a koji bi se bavio životom naučnika Nikole Tesle.

PROČITAJTE JOŠ:

O projektu, ali i ideji da baš Novak učestvuje u priči o čuvenom naučniku govorio je Miloš Biković, glumac i član Beogradskog dramskog pozorišta.

" Sve su to bila nagađanja. Mi jesmo razgovarali o tome. Možda se desi da Novak odigra neku ulogu, meni bi bilo drago i čast da se jedan takav čovek pojavi u našem projektu. Mislim da bi i on to želeo, a da li će se to desiti ili ne, videćemo. Dajte da prvo dođemo do toga da projekat počne da se ostvaruje, a kada zainteresujemo veliki holivudski studio, onda ćemo zainteresovati i velika imena", rekao je Biković.

Miloš Biković

Dejan Briza/Alo!

Miloš Biković, Foto: Dejan Briza/Alo!

Đoković je više puta u superlativima pričao o Tesli, a kako sam kaže, dnevna mu je inspiracija "duh genija Nikole Tesle."

Novak je jednom prilikom istakao da Tesla inspiriše ljude svojim izumima i hrabrošću.

"Nikola Tesla, moja velika inspiracija. Mi svi danas možemo više, znamo više i više vidimo zahvaljujući velikim ljudima kakav je naš Tesla, koji će istinski živeti zauvek", rekao je tada Đoković.

Nikola Tesla

Youtube/Printscreen

Nikola Tesla, Foto: Youtube/Printscreen

Najnoviji dokaz Đokovićevog poštovanja prema Tesli jeste teniserova poseta Naučnom centru "Nikola Tesla" na Long Ajlendu u Americi. Tom prilikom Beograđanin je istakao da je Nikola Tesla bio multidimenzionalni čovek koji je toliko uradio za ovaj svet da će proći još mnogo godina pre nego što to u potpunosti shvatimo.

Srbin uradio ono što niko nikada nije! Čitava javnost se klanja Siniši Mihajloviću

AUTOR: Blicsport/S.M. DATUM I VREME: 27.09.2019. 20:59 Bravo, majstore. Siniša Mihajlović, Foto: Filippo Venezia/ANSA via AP Navijači Bolonje već su 21. jula prisustvovali hodočašću i molili se za Sinišu Mihajlovića, isto će činiti 6. oktobra, a kasnije će se dogoditi spektakl na stadionu "Renato Delara". Pristalice tima koji vodi Srbin i Lacija biće zajedno!

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"