Novak Đoković traži svoja kola
printscreen
Novak Đoković

EPA/Andy Rain

Novak Đoković, Foto: EPA/Andy Rain

* Turnir u Sinsinatiju počinje danas a traje do 18. avgusta!

* Prvi nosilac turnira Novak Đoković je slobodan na startu

* Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković se trenutno nalazi u Sinsinatiju gde se održava poslednji Masters pred poslednji Grend slem u kalendarskoj godini, US Open.

Novak će pokušati da odbrani titulu osvojene prošle godine u finalu protiv Rodžera Federera, a potom i da odbrani trofej na US Openu.

Ovako izgleda trening Novaka kroz komšiluk Sinsinatija, usledila je jedna neprijatna ali efektna specijalnost! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 09:17 Vreme je za dupli zlatni Masters! Novak Đoković, Foto: AP/Joe Toth * Turnir u Sinsinatiju počinje danas a traje do 18. avgusta! * Prvi nosilac turnira Novak Đoković je slobodan na startu * Nagradni fond turnira je 6,05 miliona dolara Novak Đoković je stigao u Ameriku gde će igrati na turniru u Sinsinatiju.

Dok on vredno trenira što možete da vidite u linku iznad, mi smo rešili da se podsetimo veoma komične situacije iz Sinsinatija prošle godine.

Naime, on je posle pobede nad tada petim igračem sveta, Grigorom Dmitrovim i Miloš Raonićem sa kojim je igrao posle nekoliko sati tog istog dana, bio toliko iscrpljen da nije mogao da nađe svoj automobil.

Federer progovorio o bolnom porazu u finalu Vimbldona, ali je najavio i veliku borbu za trofej u Sinsinatiju!

AUTOR: b92-Alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 12.08.2019. 11:28 U drugoj rundi igra sa pobednikom meča između Matea Beretinija i Huana Ignjasija Londera Rodžer Federer i Novak Đoković i Damijen Štajner, Foto: twitter/RadioSportChile * Masters u Sinsinatiju počinje danas a traje do 18.

Tada ga je sreo jedan navijač koji je krenuo da ga snima i njih dvojica su krenuli u urnebesnu potragu! Đoković je nekoliko minuta lutao po parkingu i usput zabavljao oduševljene prolaznike, dok konačno nije našao svoj automobil, Teslu, a on je naravno bio tamo gde ga je najmanje učekivao – tačno ispred izlaza.

U prvom kolu je slobodan a u drugom se sastaje sa boljim iz meča Amerikanca Sema Kverija i Francuza Pjer-Igoa Erbera.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića