Jelena Dokić
AP
Jelena Dokić

AP

Jelena Dokić, Foto: AP

Nju je u tom polufinalu pobedila veoma ubedljivo, tada aktuelna šampionka Lindsi Devenport, rezultatom 6-4, 6-2.

Do tog dana je Dokićeva igrala odlično, nije izgubila nijedan set, a u njenoj loži je bio njen otac Damir.

Nakon tog poraza joj nije dozvolio da se vrati u hotel, umesto da joj to bude jedan od najboljih dana u životu, ona ga je provela na plačući na kauču dok joj je čistačica govorila da ne može da ostane u dnevnom boravku hotela!

Dve dekade kasnije novinar Oliver Braun se zapitao u svom tekstu o Jeleni Dokić: "Da li je uopšte neko pomislio na jednu sekundu, da li je ona bezbedna da ode kući sa tom osobom".

Jelena Dokić se vratila na pravi put, posle razmišljanja o samoubistvu, pronašla je nov način života. U svojoj autobiografiji "Unbreakable" dotakla se brojnih poraza u karijeri za koje je kriv njen otac.

"On se nikada neće promeniti. Nemam vremena ni energije za ljude koji nemaju osećaj porodice ili ljubavi. Ovako je najbolje. Zameram mu za sve kroz šta me je proveo, zameram mu za sramotu koju mi je naneo!" - napisala je ona.

Čini se da je konačno oterala svoje demone, sad je u vezi sa svojim bivšim trenerom i dugogodišnjim partnerom, Tinom Bikićem.

Bikić je Hrvat, a Damir je reagovao na sebi svojstven način:

"Kada se pojavila informacija da se zabavljam sa Tinom Bikićem, za nekoliko sati me je otac pozvao. Nisam mogla da se javim. U njegovim očima je to bilo nešto najgore što sam mogla da uradim, jer bi on više voleo da sam sa teroristom nego sa Hrvatom!"

Tada je Damir poručio Jeleni: 

"Ti si ništa drugo nego ku***. Izdala si me. Ti si smrdljiva, užasna ku***. Sa neprijateljem si. Osramotila si me!"

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (1)

boki

02.07.2020 09:04

jelena bas si ti za zaljenje zasto si to dozvolila