Nik Kirjos
EPA/Lukas Coch
Nik Kirjos, Foto: EPA/Lukas Coch

Nik Kirjos, kontroverzni australijski teniser koji je, pored rezultata u "belom sportu" javnosti poznat po brojnim ispadima na terenu i van njega, ima novu devojku.

U pitanju je njegova kolegnica, i to Ruskinja Ana Kalinskaja.

Ova teniserka je rođena 2. decembra 1998. u Moskvi i trenutno je 112. na rang listi Ženske teniske asocijacije u pojedinačnoj, a 95. u dubl konkurenciji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?⛹?‍♂️??❤️ who is your favorite team?

A post shared by annakalinskaya78 (@annakalinskaya78) on Mar 10, 2020 at 9:14am PDT

Članica ruske reprezentacije u sezoni 2017/2018 , nastupala je u Fed kupu, a od titula ima samo jednu, i to u igri ženskih parova, kada je prošle godine sa Slovakinjom Viktorijom Kužmovom osvojila turnir u Pragu.

Držeći se za ruke sa Kirjosom, ona je tu zajedničku fotografiju objavila tokom posete sinoćnoj NBA utakmici u Stepjps centru.

Komentari (1)

To bato, rokaj dok ide

12.03.2020 09:07

Takav je svet danas: i neandertalac može da ima šta hoće samo da se dočepa love. Zato je neandertalski kriminal u ogromnom porastu svugde, naročito u zemljama tradicionalne kaubojštine i hajdukovanja. On pokreće i ostale, mekše vrste kriminala. Uzimanje i otimanje je privredna grana No1...Prave vrednosti su zaboravljene, novi Bog je ustoličen i gotovo svi mu služe. Lično ne mogu da zavidim ovom liku: gde god da mrdne ima samo sebe i ništa bolje od toga - bez obzira šta je OKO njega.