Rodžer Federer i Novak Đoković i Damijen Štajner
twitter/RadioSportChile
Rodžer Federer i Novak Đoković i Damijen Štajner

twitter/RadioSportChile

Rodžer Federer i Novak Đoković i Damijen Štajner, Foto: twitter/RadioSportChile

* Danas počinje US Open!

* Đoković je prvi nosioc

* Duel sa Federerom je moguć tek u polufinalu US Opena

Najbolji teniser sveta kreće u odbranu titule osvojene prošle godine protiv Huan Martina Del Potra, a prvi na megdan će mu biti Španac Roberto Karbaljes Baena, koji je 76. igrač na ATP listi!

Novak progovorio o kazni za Kirjosa kome se crno piše, a onda je otkrio koja pobeda u finalu mu je najdraža!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 18:02 Počinje u pohod ka odbrani titule! Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: twitter/SI_Tennis * Ulazak Federera i Nadala je promenio dinamiku ATP Saveta * Nisu pričali o Kirjosu * US Open počinje sutra Novak Đoković je rekao da se na sastanku ATP Saveta u Njujorku nije pričalo o kazni za Nika Kirjosa, koji je na turniru u Vašingtonu napravio pravi skandal na terenu, on je u finalu vređao sudiju i priredio haos po ko zna koji put u karijeri.

Novak će na krilima osvojenog Vimbldona u istorijskom finalu protiv Federera, pokušati da dođe do zacrtanog cilja. 

Nole vredno trenirao sa Srbinom, a onda su ga omeli poljupci Švajcarca! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 26.08.2019. 00:02 Nema opuštanja! Vajda, Đere, Đoković i Ivanišević, Foto: instagram/djokernole * US Open počinje 26. avgusta * Brani titulu osvojenu prošle godine * Na fotografiji se pored Đokovića i Đerea nalaze još i Marjan Vajda i Goran Ivanišević, kao i trener Boris Čonkić Poslednji Grend slem u sezoni uskoro počinje, a Novak Đoković od 19:30 nastupa na glavnom terenu protiv Španca Karbaljesa!

Đoković je otkrio Amerikancima je u dobrim odnosima sa Federerom ali da nisu prijatelji:

"Imamo dobar odnos, nismo prijatelji i ne večeramo zajedno, ali smo kolege i poštujemo se međusobno. Nije lako biti prijatelj sa nekim sa kim se boriš na terenu" - rekao je Đoković koji je potom odgovorio i na pitanje o diskusiji za najvećeg ikada:

Bio je bezobrazan i zahtevao je odgovore, Đoković mu sasuso sve činjenice u lice!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 17:08 Čovek koji se drži do reči! Novak Đoković, Foto: twitter/ByJoeFleming * Novinar je bio bahat prošlog puta kada su se sreli * US Open počinje 26.

"Ne možete upoređivati tenis od pre 50 godina i ovo danas. Lejver, Mekinro, Konors, Lendl... Oni su igrali drvenim reketima, bila je to neka druga vrsta tenisa. Ko zna koliko bi oni danas bili dobri?"

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda