Novak Đoković u avionu
AP/Lee Jinman
Novak Đoković

AP/Lee Jinman

Novak Đoković, Foto :AP/Lee Jinman

Najbolji teniser sveta Novak Đoković u sjajnom raspoloženju je otputovao u Ujedinjene Arapske Emirate gde će u Dubaiju igrati turnir!

Na tom takmičenju neće učestvovati branioc titule Rodžer Federer koji će morati na operaciju kolena, a Švajcarc će se na teren vratiti tek na sezoni trave.

Srpski teniser je danas avionom otputovao za Dubaji, a jedan ljubitelj tenisa, očigledno Novakov fan, je uočio Đokovića u avionu, pa ga je brže bolje slikao!

Ovako izgleda ta fotografija!

Šaminder Dilion koji je uslikao Đokovića je odgovorio i na pitanje jednog korisnika koji je želeo da zna kojom klasom Novak Đoković putuje/leti!

"Delovalo je kao da Đoković putuje sa velikom ekipom! On sedi u ekonomskoj klasi dok se njegovi ljudi nalaze i u biznis i ekonomskoj klasi" - odgovorio je Dilion!

Inače ekonomskom klasom putuju većina putnika jer je ona najeftinija i njoj je prilagođena većina putničke kabine.

U ovom delu aviona sedišta su klasična, delimično obarajuća i poseduju "legroom" - odnosno prostor za noge standardne veličine, "seat pitch" - odnosno razmak između susednih sedišta kao i odgovarajuću širinu.

Ekonomska klasa se u većini aviona nalazi u njegovom zadnjem delu, dok je kod manjih aviona smeštena u prednjem. Kod aviona koji se koriste za čarter letove cela putnička kabina je konfigurisana kao ekonomska klasa, otkriva razliku u klasama "Balkanfun.Travel"!