Braća Brajan
AP Photo/Andrew Brownbill,File
Braća Brajan

AP Photo/Andrew Brownbill,File

Braća Brajan, Foto: AP Photo/Andrew Brownbill,File

Legendarni američki dubl igrači, blizanci Bob i Majk Brajan su saopštili preko svog Instagram naloga da će im naredna sezona biti i poslednja u bogatoj karijeri!

PROČITAJTE JOŠ:

Oni su se za ovakav pozet odlučili pošto imaju 41 godinu, a svoj kraj će simbolično dočekati tamo gde je sve počelo pre 25 godina, na terenima US Opena! Oni su tamo osvojili svoj prvi Grend slem u kariejri, a u svojim vitrinama imaju 16 najprestižnijih turnira! Šest puta su osvojili Australijan Open, tri puta Vimbldon, dva puta Rolan Garos i pet puta svoj "matični" US Open!

Nadal u veoma nezavidnoj situaciji, opasnost vreba sa svih strana, Đokoviću se poraz isplatio! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 14.11.2019. 07:42 - 14.11.2019. 07:55 Moguće polufinale Nadal - Đoković! Nadal i Đoković, Foto: AP Photo/Aaron Favila Najbolji teniser sveta, Rafael Nadal priredio je pravi spektakl na sinoćnom meču protiv Rusa Danila Medvedeva! Španac je uspeo da preokrene 5:1, a Medvedev je imao i meč loptu!

"Posvećujemo 2020. godinu svima koji su sa nama podelili ovo neverovatno putovanje. Bez obzira da li ste za nas, ili protiv nas, zahvalni smo vam na strasti prema sportu koji nam je toliko dao. Uvek ćemo dati sve od sebe da vratimo tu ljubav. Hvala što ste nam dozvolili da živimo svoj san" - stoji na profilu braće Brajan.

BONUS VIDEO 

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo