BRUTALNI NAPADI NA ĐOKOVIĆA Najboljem teniseru sveta nisu mogli da nađu zamerku, pa ga sad nazivaju alhemičarem, a nisu propustili ni Kosovo!

Koncentrični napadi na najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića ne prestaju.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: AP/Claude Paris

Posle švajcarskog tablida "Blik", koji je kao udarnu vest plasirao da će Novak 'okončati nezavisnost Kosova', uključio se i nemački "Zidojče cajtung" sa tekstom pod naslovom "Đoković i alhemičar".

U tekstu minhenskog medija piše o Novakovim "ezoteričnim" pogledima i navodnoj ulozi u borbi za povlačenje priznanja Kosova.

" 'Moć misli' i voda sa vidarskom snagom: Novak Đoković, prvi teniser sveta, trenutno polarizuje ezoteričnim razmišljanjima", piše ovaj ugledni list koji se nije tu zaustavio već se dotakao i intervuja Novakove majke Dijane koja je izjavila da je njen suprug pozajmljivao novac od zelenaša, ali i da se ne slaže uvek sa snajom Jelenom.

Nemci su takođe skrenuli pažnju i na Dijanine reči da Novak veruje u Boga i veruje da je "odabran", kao i da je Rodžer Federer "malo arogantan".

"Za sada je nepoznato kako Novak Đoković razmišlja o tim temama, mada je u poslednje vreme puno pričao", piše Zidojče.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: AP/Lee Jinman

"Posle faze ljubav i mir pre četiri godine, kada je sledio pouke trenera Pepea Imaza, Đoković sada iskazuje nove, kompleksnije poglede", stoji u tekstu.

Ovaj list dalje, kao "alhemičara" predstavlja Džervina Džafarija, Amerikanca iranskog porekla koji prodaje skupe dodatke ishrani na bazi divljih algi, a on je bio jedan od Novakovih sagovornika na Instagramu.

U razgovoru s njim Novak je otkrio da je navodno video ljude koji "snagom molitve i zahvalnosti" zagađenu vodu pretvaraju u lekovitu.

Podseća se da je Đoković ranije izjavio da bi bio bliži tome da se ne vakciniše protiv korone, što je kritikovao i epidemiolog Predrag Kon čiju izjavu prenosi Zidojče:

"Sada je kasno, stvorio je pogrešna uverenja i tu više nema pomoći."

"Đokovići, izgleda, imaju sasvim posebna ubeđenja", zaključuje minhenski list.

Povezane vesti

 • Korisnik: kvrcko
  21/05/2020 - 12:49
  Tako je to, kad se " mešaš u sve " Najpametnije bi mu bilo , da se drži onoga što najbolje ume da radi !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi