Adrijana Lima
EPA/SEBASTIEN NOGIER
Adrijana Lima

Profimedia

Adrijana Lima, Foto: Profimedia

* Novak Đoković je na prvom mestu liste najboljih tenisera sveta

* Nedavno je osvojio 16. Grend slem u karijeri

* Đoković je prijatelj bivše srpske snajke Adrijane Lime

 

Nole se posle letovanja u Hrvatskoj preselio u Španiju, gde u Marbelji prikuplja snagu za nadolazeće obaveze. Prvi teniser sveta otvorio je svoje treninge za navijače, a podršku je dobio i od jedne od najlepših žena na svetu - Adrijane Lime.

Brazilska lepotica, koja je iz vremena dok je bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem ima i pasoš Srbije, posetila je Noleta i poželela mu mnogo uspeha. Poznata manekenka je na svom instagram profilu objavila snimak Đokovićevog treninga i u njegovom opisu napisala „Zdravo šampione“.

Njih dvoje se, inače, poznaju dugi niz godina, a latinoamerička seks bomba je u nekoliko navrata posmatrala njegove mečeve, mahom na tunriru u Majamiju i uglavnom mu donosila sreću. Uz to, Adrijana Lima je 2013. godine bila gost u Njujorku na humanitarnoj žurki Novakove fondacije, prilikom čega je prikupljeno 2,5 miliona evra pomoći programima ranog razvoja i obrazovanja dece u Srbiji.

Novak Đoković

Profimedia

Novak Đoković, Foto: Profimedia

Pre nego što zaigra na terenima Flešing medouza, Đoković će titulu braniti i u Sinsinatiju, gde je prošle godine osvajanjem trofeja postao prvi teniser koji je osvojio svih 13 najvećih svetskih turnira. I ove godine će Nole u Ameriku oputovati kao najbolje rangirani teniser na planeti i to s 4.470 bodova više od drugoplasiranog Rafaela Nadala, a 4.955 više od trećeplasiranog Rodžera Federera.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Adrijana Lima snima Novaka Đokovića

Instagram/adrianalima

Adrijana Lima snima Novaka Đokovića, Foto: Instagram/adrianalima

Jučerašnji dan bio je 262. ponedeljak koji Đoković dočekao kao lider liste najboljih tenisera sveta i time se približio Džimiju Konorsu. Legendarni Amerikanac je samo četiri nedelje više bio na prvoj poziciji i trenutno zauzima četvrtu poziciju svih vremena, dok je na trećem mestu sa 268 nedelja Ivan Lendl. Drugi na ovoj večnoj listi je Pit Sampras s 286 nedelja na prvoj poziciji, dok je Rodžer Federer 310 nedelja bio prvi.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović o potezu koji je obišao svet, Vimbldonu, Đokoviću i Federeru...