Karlos Moja i Rafael Nadal
(AP Photo/Ng Han Guan)
Karlos Moja i Rafael Nadal

(AP Photo/Ng Han Guan)

Karlos Moja i Rafael Nadal, Foto: (AP Photo/Ng Han Guan)

Legendarni Karlos Moja, koji se posle igračke karijere preselio u boks Rafaela Nadala kao njegov trener, poručio je da je njegov sunarodnik u odličnom raspoloženju stigao u Francusku.

PROČITAJTE JOŠ:

Dvojica najboljih tenisera sveta su zajednički odradili trening u subotu, a Karlos Moja nije bio iznenađen njihovom saradnjom:

"Nisam siguran da možemo to videti u nekom drugom sportu, kako dvojica najboljih treniraju zajedno, ali mi u tenisu volimo stvari da radimo na jednostavan način. Što ne bismo trenirali sa Đokovićem? Pokušavali smo mnogo puta ranije, ali nismo uspevali najčešće zbog problema sa rasporedom", otkrio je Moja.

Moja dodaje da je Rafa spreman posle svadbe i problema sa šakom:

"Svaki dan je sve bolje. Više sam nego optimista, čak bih rekao da sam realan kada smatram da ima velike šanse u finišu sezone. Znam koga treniram, kako igra i normalno je da sam optimista. Gledamo na stvari pozitivno, ali smo isto tako svesni da može da se desi i loš dan i poraz", upozorio je Moja ostale takmičare.

Otkrio je razliku između sadašnjeg dolaska u "Bersi" i ranijih godina:

"Odmorio se, što je jako važno. Imao je predivno venčanje i odmah posle toga je počeo da trenira. Umesto da ide na medeni mesec posle, Rafa je to uradio pre venčanja. Dva dana posle svadbe već smo bili na terenu" - rekao je Moja!

Rafa i Novak su prvi nosioci na ovom turniru i  slobodni su na startu ovog takmičenja koji počinje u ponedeljak, 28. oktobra.

BONUS VIDEO

Ljubiša Tumbaković ekskluzivno za ALO! o sukobu sa Lukom Jovićem!