NE BUDITE KAO RAFA! Nadal neodgovornim ponašanjem dovodi sebe u opasnost da bude pozitivan na koronavirus (VIDEO)

ATP je prekinuo tenisku sezonu do 7. juna

Rafael Nadal
Rafael Nadal, Foto: EPA-EFE/CRAIG GOLDING

Postoji mogućnost da će i nakon tog datuma, ukoliko se stvari ne poboljšaju, ostati suspenzija zbog pandemije koronavirus.

Mnogi najbolji teniseri sveta su već reagovali i zatvorili se u samoizolacije, a igrači kao Đoković, Nadal i Federer, su donirali veliku svotu novca svojim zemaljama u borbi sa ovim virusom.

Upravo je Nadalova Španija jedna od zemalja koja je najviše pogođena ovom pandemijom, iz dana u dan raste broj obelelih i mrtvih slučajeva.

Nekad ni preventivne mere nisu dovoljne da se zaštite ukoliko je u vašoj sredini velika zastupljenost koronavirusa, jer nekad se desi da telo nesvesno odreaguje na način na koji ne bi smelo!

Rafael Nadal
Rafael Nadal, Foto: EPA-EFE/MICHAEL DODGE

Šta pod time mislimo? Naime, brojni epidemiolozi su savetovali da bi bilo najbolje da se samoizolujete, ukoliko morate da izađete napolje da obavezno nosite masku, te kad se vratite spolja da operete ruke! Isto tako su savetovali da ne dirate rukama svoje lice!

Upravo je ovo srž problema kod Rafaela Nadala i koronavirusa! Španac je poznat po tome da na mečevima često ne može da bude miran, te da mu uvek nešto smeta..

Nekad je u pitanju sujeverje, a sasvim moguće da je stvar i lične higijene. Mnogi Nadalovi navijači su primetili da Španac često iz svoje gu*ice vadi gaće, a nekolicina njegovih fanova je primetilo da često dodiruje lice, namešta frizuru.. Prosto nekad ne može da se obuzda.

Ovo su samo neki od tvitova Rafinih navijača koji su to uočili...

Ovo su samo pet Tvitova o tome, kad bi ukucali na pretrazi "Nadal touches his face" možete da vidite i objave stare skoro deset godina. 

To otprilike ovako izgleda, još je ovo blaga varijanta...

Ne budite kao Rafa! Pokušajte da iskontrolišete svoje ruke, ako već ne možete onda sednite na njih!

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi