DRAMA U NOVAKOVOJ KUĆI! Migranti pokušali da upadnu na Đokovićevo imanje, komšije odmah reagovale

Novak Đoković je prošle nedelje otputovao na turnir u Dubaiju, a za to vreme migranti su zamalo upali u kuću na Pavlovačkom jezeru, koju gradi njegov otac Srđan!

Kuća Novaka Đokovića u Pavlovcima
Kuća Novaka Đokovića u Pavlovcima, Foto: ALO!/PRVA

Zabrinuti meštani obližnjeg sela kontaktirali su s našom redakciju kako bi upozorili najboljeg tenisera sveta i njegovu porodicu da je grupa migranata pokušala da upadne u njihov novi dom.

- Ne poznajem Novaka, a ni njegovu porodicu, pa sam zato kontaktirao s vama jer sam želeo da ih upozorim. Čuo sam da se pre neki dan grupa od nekoliko migranata motala po njihovom imanju. Spazio ih je jedan naš meštanin. Komšija mi je rekao da pozovem novinare kako bismo obavestili porodicu o tome jer niko koga mi poznajemo nije u kontaktu sa Đokovićima. Imanje je zaštićeno, postoji obezbeđenje, pa je moguće da su ti momci pobegli kada su to shvatili i da nije napravljena nikakva šteta - kaže za Kurir meštanin Boško i dodaje da ovo nije iznenađenje:

- Migranata ima skoro po celoj Vojvodini, često ulaze u kuće u kojima nema nikoga, a imanje Đokovića je baš daleko od magistrale i taman im je podobno da se sakriju. Zidovi su omalterisani, postavljeni su prozori i vrata, a napolju je bilo hladno, pa pretpostavljamo da su želeli da prespavaju.

Vikendica Novaka Đokovića u Pavlovcima
Vikendica Novaka Đokovića u Pavlovcima, Foto: printscreen/PRVA

On kaže da nije išao da utvrdi da li su zaista migranti i uspeli da upadnu u vilu.

- Nisam, već sam samo vas obavestio. Verujem da će Srđan Đoković utvrditi da li su napravili neku štetu s obzirom na to da su migranti već upadali u napuštene vikendice na Fruškoj gori. Komšija koji ih je i spazio viknuo im je: „Šta radite tu?“ Rekao mi je da su tada mladići počeli da beže preko njiva - završava Boško.

Srđan Đoković je kratko odgovorio: Ma, ajde, to su gluposti

Srđan Đoković je nakon razgovora zahtevao da se imanje obiđe i proveri da li je načinjena neka materijalna šteta, prenosi "Kurir"

Vikendica Novaka Đokovića u Pavlovcima
Vikendica Novaka Đokovića u Pavlovcima, Foto: printscreen/PRVA

Novakova oaza mira smeštena je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Vrdnika i Rume. Oko imanja se nalaze poljane,

Povezane vesti

 • Korisnik: Realno
  28/02/2020 - 13:41
  Divljaci. Znači i javnim ličnostima će doći glave. Vraćajte ih iz Evrope dok nije kasno. Ovo nisu izbeglice ovo su divljaci koji su opasni za sve nas.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi