Novak Đoković
EPA-EFE/JASON SZENES
Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Prvi reket sveta, Novak Đoković, savladao je u drugom kolu US Opena argentinskog tenisera Huana Ignasija Londera sa 6:4, 7:6(3), 6:1, ali  ono što je mnoge Noletove obožavatelje zabrinulo jeste scena u kojoj je Srbin zbog velikih bolova u levom ramenu razmišljao i o predaji meča.

PROČITAJTE JOŠ:

Dva puta je Nole tražio medicinski tajm-aut posle kojeg su usledile masaže. Na kraju je uspeo da pobedi bol, a nakon meča nije bio raspoložen da govori o detaljima povrede.

"BILA JE DEVOJKA NA KOJU SAM..." Nole otkrio zbog čega je kao srednjoškolac odlepio za Jelenom! Evo kako je sve počelo! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 30.08.2019. 19:32 - 30.08.2019. 20:31 Svetski broj jedan odgovarao je na pitanja svojih fanova. Novak Đoković, Foto: Printscreen Youtube / WIRED Novak Đoković uvek pronalazi vreme da komunicira sa svojim fanovima čak i onda je gren slem u toku.

- Ovo je nešto sa čime se već neko vreme nosim. Nije lako kada stalno osećate bol, ali morate da nađete način da se sa tim borite, da skratite poene i da iskoristite svaku šansu do koje dođete ako do nje dođete. Nije prvi put da se suočavam sa ovakvim problemima - rekao je Đoković.

Nakon meča, legendarni američki teniser Džon Mekinro prokomentarisao je Đokovićevu povredu. On smatra da se radi o običnoj glumi, a našalio se kako se Nole verovatno povredio na odmoru u Hrvatskoj nakon osvojenog Vimbldona.

- Moguće da je pao s broda tokom odmora u Hrvatskoj. Očito je da povreda uopšte nije uticala na njega. Ako jeste, onda je neverovatan glumac. Bolji glumac i od Roberta De Nira na svom vrhuncu - rekao je Mekinro, navodno šaleći se.

Na račun Đokovićeve povrede u prenosu uživo šalio se i Džonov brat Patrik, a mnogi teniski zaljubljenici nisu dobro prihvatili njihove šale, pa su ih nakon meča kritikovali na društvenim mrežama.

Ovo nije prvi put da neko iz SAD-a optužuje vlasnika 16 gren slem titula da folira povrede. Svi su još uvek sećemo gnusnih optužbi upućenih od strane Endija Rodika i to baš na US openu 2008. godine, kada je pobrojao čak 16 bolesti koje je Novak sve imao. Tada ga je naš sečekao u četvrtfinalu i izbacio pred domaćom publikom.

Jasan je zaključak, ne provocirajte svetskog kralja tenisa!

BONUS VIDEO:

Dragan Džajić ekskluzivno za Alo rs uoči žreba za Ligu šampiona!