Novak Đoković
EPA-EFE/JASON SZENES
Novak Đoković

EPA-EFE/JASON SZENES

Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Kao i u petak, organizatori Otvorenog prvenstva SAD odličili su da Đoković igra poslednji meč u večernjem terminu na "Artur Eš" stadionu.

PROČITAJTE JOŠ:

To praktično znači da se Novak i Vavrinka neće nači na teren pre 02.30 po centralnoevropskom vremenu.

Program u dnevnom terminu sedmog dana otvaraju od 18 časova Rodžer Federer i David Gofan, da bi posle njih na teren izašli Serena Vilijams i Petra Partić iz Hrvatske.

Večernji program počinje u jedan čas posle ponoći po centralnoevropskom vremenu, a otvaraju ga Jelina Svitolina iz Ukrajine i bivša finalistkinja, Amerikanka Medison Kiz.

Posle njih će igrati Đoković i Vavrinka.

Dosta više o tom s**nju, muka mi je od toga! (VIDEO)

AUTOR: B92/ S.I. DATUM I VREME: 31.08.2019. 17:01 Federer je burno reagovao na jedne pitanje novinara. Rodžer Federer , Foto: Printscreen Youtube/US Open Tenn * Švajcarac je slavio sa 6:2, 6:2, 6:1 * U osmini finala će igrati protiv Davida Gofana * U obraćanju medijima po završetku meča Federer je izgubio živce Rodžer Federer je u meču trećeg kola US Opena izgubio svega pet gemova protiv Britanca Danijela Evansa.

Na stadionu "Luis Armstrong" program počinje u 17 časova, otvaraju ga Vang i Ešli Barti, a slede Džoana Konta i Karolina Pliškova, pa jedan od mečeva dublova koji će biti naknadno ubačen.

Poslednji meč, ne pre 22 časa po cengralnoevropskom vremenu odigraće Dominik Kepfer i Danil Medvedev.

BONUS VIDEO:

Crvena zvezda je u Ligi šampiona! Delirijum na Marakani!