Endi Marej
twitter.com/zhuhaichampions
Endi Marej

twitter.com/zhuhaichampions

Endi Marej, Foto: twitter.com/zhuhaichampions

Britanski teniser Endi Marej ostvario je prvu pobedu na ATP Turu posle povratka nakon oporavka od operacije kuka. Britanac je posle velike borbe savladao Amerikanca Tenisa Sandgrena sa 2:1 u setovima (6:3, 6:7(6), 6:1) na startu turnira u Žuhaija.

Lajović uspešan na startu turnira!

AUTOR: Tanjug/ M. Dr. DATUM I VREME: 24.09.2019. 17:16 Turnir u Čengduu igra se za nagradni fond od 1.213.295 dolara. Dušan Lajović, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo turnira u Čengduu, pošto je savladao Agrentinca Huana Ignasija Londera sa 2:1 po setovima je bilo 6:2, 4:6, 6:4.

Tokom leta Marej je odigrao dva meča na Tur nivou i zabeležio dva poraza (Gaske u Sinsinatiju i Sandgren u Vinston - Salemu). Ovom pobedom Marej je uspeo da se revanšira Amerikancu za poraz u Vinston - Salemu. 

Trenutno 413. teniser planete odlično je servirao na početku meča i uspeo da iskoristi jedan napravljen brejk tako da povede sa 1:0. Dobru igru preneo je i u drugi set, ali ovoga puta Sandgren nije popuštao. Amerikanac je uveo set u taj-brejk i stigao do izjednačenja. 

PROČITAJTE JOŠ:

Marej je treći set otvorio brejkom, koji je brzopotezno potvrdio, pa je poveo sa 3:0, posle čega Sandgrenu nije bilo povratka u meč. U drugom kolu Žuhaija, Marej će igrati protiv Australijanca Aleksa De Minaura.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević - konferencija za novinare