Mališani sa Novog Beograda čekali su Đokovića sat vremena, a onda se trud isplatio! (FOTO)

Alo.rs/M.Milenović | sport 2021-03-06 13:02:42 2021-03-06 13:02:42

Prvi reket sveta oduševio mališane na Novom Beogradu.

Tanjug/AP

Za sreću nekada nije potrebno mnogo, dovoljna je samo jedna slika, slika koja će petorica dečaka pamtiti do kraja života. Ponovo je u glavnoj ulozi bio Novak Đoković lično i ponovo nije razočarao već je učinio to da mališani osete ponos i neopisivu sreću.

O čemu se zapravo radi... Školarci, dečaci koji pohađaju četvrti razred Osnovne škole "Duško Radović" pre nekoliko dana dočekali su da upoznaju možda i najboljeg srpskog sportistu ikada. Sve se zapravo desilo tako iznenada i potpuno neočekivano.

- Sve se desilo iznenadala. Dečaci su se šetali kroz naselje Fontana na Novom Beogradu i odjednom su videli Novaka Đokovića kako ulazi u jednu kliniku. Odlučili su da ga čekaju koliko god je potrebno, znali su i oni da se takva šansa ne pruža baš svaki dan - ispričao je za "Alo!" Marko Grubelić (40), nekadašnji fudbaler Metalurga iz Donjecka i stric jednog od dečaka, Viktora Grubelića.

Trud se ubrzo isplatio...

- Čekali su sat vremena da Novak izađe i konačno ga ugledali. Odmah su pojurili da pitaju za fotografisanje. Đoković je, naravno, prihvatio i oduševio mališane. Još jednom je pokazao kakva je ljudina - dodaje bivši mladi reprezentativac Srbije.

Kako nam je Marko ispričao, dečaci su "odlepili" od sreće nakon što su sreli Đokovića. Odmah nakon susreta sa prvim teniserom planete pozvali su roditelje da se pohvale, a odlučili su i da se počaste i proslave kako dolikuje.

- Odmah su pozvali da nam ispričaju šta se desilo. Čak su tražili i novac kako bi otišli do "Mekdonaldsa" i proslavili poseban dan za njih. Malo je reći da su bili oduševljeni - nastavlja Grubelić.

Međutim, kada je upoznao dečake, Novaka je nešto posebno iznenadilo i nasmejalo.

- Nole se oduševio kada je čuo da se jedan od dečaka preziva Đoković. Tako su se na jednom mestu našli Nikola i Novak Đoković - zaključio je uz osmeh Marko Grubelić.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više