FK Partizan Grb Logo
partizan.rs
FK Partizan Grb Logo

partizan.rs

FK Partizan Grb Logo, Foto: partizan.rs

Novi napadač Zrinjskog priznaje da ne zna zašto nije potpisao ugovor sa Beograđanima, nakon što je trenirao nedelju dana na pripremama sa crno-belima:

"Sa njima sam bio u Antaliji oko nedelju dana. Posle moje epizode u Turskoj sam ostao bez kluba, polusezonu sam trenirao sam, individualno i iskreno moja fizička sprema nije bila na najvišem nivou. Ipak, dobio sam pohvale od kompletnog stručnog štaba kao i trenera Miloševića, ali na kraju nije došlo do dogovora. Iskreno, ne znam zašto. Pričao sam sa ljudima, bilo mi je rečeno da ću sigurno dobiti ugovor i da ću postati igrač Partizana, ali šta se desilo verujte ne znam. No opet ponavljam, da je svako zlo za neko dobro. Nimalo ne žalim što sam ovde u Mostaru, naprotiv" – rekao je Škrbić.

"Moram reći da je u poslednjih nekoliko sezona u Srbiji Crvena zvezda svet za sebe, napravili su fantastične rezultate, imali sjajnih nastupa u Ligi šampiona, a i Partizan je igao Ligu Evrope pa se mora reći da su oni ipak dimenzija više. Ovde takođe ima odličnih timova i igrača i izuzev ta dva kluba razlike nisu velike, no Zvezda i Partizan su ti koji čine razliku. Možda nisam još uvek previše kompetentan da komentarišem Premijer ligu BiH, ali zaista vidim kvalitet i među ekipama i igračima. Mislim da bi trebalo da se obrati veća pažnja na ovu ligu" – kazao je Škrbić.

Tagovi