Đoković, Hrvatska
AP/Darko Vojinović
Dino Rađa

AP

Dino Rađa, Foto: AP

Rađa je naglasio da nije Đoković glavni krivac za fijasko "Adria toura" u Zadru i da je mnogo toga učinio na promociji Hrvatske:

"Neverovatna je količina sr*nja po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više pok*njat. Čovek je napravija sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da pokušamo spasiti bar deo sezone. I naravno, budi dobar izjedi go**o. Jeli bilo grešaka, naravno da je. Ali u prvom redu Dimitrov i organizacija pa tek onda ostali učesnici. Za poređenje pogledajte kafiće, noćne klubove vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz itd. Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku niti se drži distance. Ali naravno da nije baza s*at po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovek je reskirao svoje zdravlje da nama nešto napravi. O časnim sestrama iz Đakova tek pokoja stidljiva rečenica, a situacija zasad duplo gora da ne trazim dalje. Ovo što se dogodilo pametni će shvatiti kaa upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti jer smo se svi skupa previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo bolje držati saveta. Zdravi i veseli bili", napisao je Dino Rađa.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

Komandant 1001

24.06.2020 21:17

Nole bre, jesi li ti potpuno siguran da te Hrvati vole? Eto, vidiš šta ti preko hrvatskog Adria-tur-a radi svet. Jel' ti trebalo odlazak u zemlju koja negira Srbe, kojom puzi ustašoizam...