Kirjos i Novak
EPA
Kirjos i Novak , Foto: EPA

Kirjos je tada bio u noćnom provodu sa dve devojke, od kojih je jedna Monik Belivuković - australijska teniserka poreklom iz Srbije.

Njih dvoje su viđeni i kako se ljube u ranim jutarnjim časovima, iako je Nik u to vreme bio u vezi sa hrvatskom teniserkom Ajlom Tomljanović. 

Monik je uhvaćena kako razmenjuje nežnosti sa Kirjosom. Njena majka je inače rodom iz Beograda, a otac, takođe Srbin, rođen je u Francuskoj, a još kao mali je emigrirao u Australiju.

Poslednji put njeno ime je bilo u centru pažnje javnosti pre tačno godinu dana kada je zaustavljena od strane policije. Kažnjena je sa 500 dolara, uz to joj je i oduzeta vozačka dozvola na tri meseca, dok je utvrđeno da je bila i pod dejstvom narkotika, navodi Dejli Telegraf. 

Monik Belovuković, Foto: Instagram.com/moniquebellll

Monik je izjavila na Sudu da joj je kokain sipan u piće na žurci nekoliko dana pre nego što ju je zaustavila policija.

- Ne idem na žurke više, ali sam to veče izašla sa nekim ljudima iz moje prošlosti, koje pokušavam da zaboravim, i previše sam popila - rekla je Belovukovićeva za australijski Dejli Mejl u martu 2020. godine:

- Kada su me zaustavili policajci i test bio pozitivan odmah mi je sinulo odakle sam mogla da imam kokain u krvotoku. Setila sam se da sam pila mnogo na žurci nekoliko dana pre toga, i da mi je verovatno tada neko sipao drogu u piće. To veče popila sam previše alkohola i stavila sebe u ranjivu poziciju.

Belovukovićeva je takođe bila veliki teniski talenat, ali se povukla zbog ambicija u menadžerskom poslu.  Trenutno je emotivno ispunjena i trebalo bi uskoro da se porodi.

Fotke lepe Monik možete pogledati u Galeriji. 

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ:

Tagovi

Komentari (1)

rb

16.02.2021 08:12

Zbog te pedale i laje na Novaka