Federer i Nadal
lavercup.com
Federer i Nadal

lavercup.com

Federer i Nadal, Foto: lavercup.com

Rodžer Federer i Rafael Nadal vode veliku borbu jedan protiv drugoga na teniskim terenima širom sveta, a ovoga puta našli su se u ulozi trenera Fabija Fonjinija, u meču Italijana i Džeka Soka koji jeodigran na Lejver kupu.

Federer priznao da je PLAKAO zbog Novaka Đokovića!

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 20.09.2019. 13:54 Novak je pobedio u super tajbrejku 5. seta i osvojio svoj 5. Vimbldon! Federer i Đoković, Foto: AP/Sam Greene Švajcarski teniser Rodžer Federer je ponovo govorio o finalu sa Novakom Đokovićem na ovogodišnjem Vimbldonu.

Ovaj egzibicioni turnir svake godine okupi veliki broj svetskih teniskih asova, koji igraju za Tim sveta i Tim Evrope. Amerikanac je igrao bolji meč, prvi set je dobio sa 6:1, a u drugom je viđena dosta veća borba. Pri rezultatu 5:4, Sok je servirao za opstanak u setu, a u pauzi između gemova Federer i Nadal su iskoristili šansu da posavetuju Fonjinija.

PROČITAJTE JOŠ:

"Sada idu nove loptice, biće prilično teško, to je pod jedan. Pod dva, ne želim više negativnosti. Samo pozitiva na terenu. Ako udari dobar forhend, OK, poštujemo to, možda je imao sreće, ali to nema veze. Veruj u dobre stvari", rekao je Federer i nastavio: "Ne smeš biti frustriran i ne smeš da misliš da će se nešto loše desiti. Nateraj ga da pogodi sjajan udarac i ako uđe, mi ćemo to prihvatiti", rekao je Federer, dok je Nadal stajao sa strane i davao mu ohrabrujuće reči.

Ipak, ove reči nisu uspele da prodrmaju Italijana, koji je u taj - brejku izgubio pa je tako posle prva dva meča u ovogodišnjoj egzibiciji rezultat izjednačen u pobedama na 1-1.

BONUS VIDEO:

Navijači pozdravljaju igrače Zvezde i pored poraza