"KAD SI PREDSEDNIK, TVOJA ODGOVORNOST JE DA ZAPRAVO BUDEŠ TU" Još jedan vrhunski teniser javno prozvao Đokovića, objasnio šta uopšte nije dobro za tenis

Takođe je mišljenja da i Novak to zna.

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: AP/Darko Vojinović

Nekadašnji osmi teniser sveta Jirgen Melcer kaže da Novak Đoković i te kako ozbiljno shvata svoju dužnost predsednika ATP Saveta igrača. Posle svih kritika nakon Adria tura, spekuliše se da bi mogao da bude smenjen sa pozicije u Savetu.

"To je vrlo težak posao, on je razmislio i znao je da to oduzima vreme. Jednom kada postaneš predsednik, tvoja odgovornost je da zapravo budeš tu, da si na konferencijama i da se trudiš da poboljšaš položaj igrača. Njegov glas kao broja jedan među najznačajnijima je", kaže Melcer i dodaje:

"Iza njega je izazovni period. Mislim, jeste propustio nekoliko diskusija, ali to ne znači da nije uključen. Nekada jednostavno ne možeš da budeš tu, imaš druge obaveze i slično, ali on je upućen, u komunukaciji je s našim predstavnikom Rosom Hačinsom sve vreme".

Oliver Marah i Jirgen Melcer
Oliver Marah i Jirgen Melcer, Foto: EPA/Christian Bruna

Sezona bi trebalo da se nastavi 14. avgusta, a Austrijanac kaže da Adria tur nije pomogao tim nastojanjima.

"Ne mora čovek da bude profesor da bi zaključio da ta događanja nisu dobra za tenis. To i Novak zna", zaključuje Melcer.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi