Jelena Genčić i Novak Đoković
Printskrin Clip.rs
Jelena Genčić i Novak Đoković

Printskrin Clip.rs

Jelena Genčić i Novak Đoković, Foto: Printskrin Clip.rs

Potpuno legitimno znak jednakosti stavljamo između imena Jelene Genčić i belog sporta. Njenim odlaskom izgubili smo ženu koja je bila sinonim za tenis. Onu koja je živela tenis. Kada bismo nekoga morali da nazovemo idealnim trenerom, Jelena bi to sigurno bila. Pored toga što je znala sve tajne ove magične igre, ona je bila odličan psiholog svojim igračima. Prijatelj. Roditelj.

Pogledajte Novaka. Ona je usadila u njega šampionski gen. Pružila mu podršku. Bezrezervnu. Njen pečat se i dan-danas oseća u Đokovićevom ponašanju kako na terenu tako i van njega. Pored toga što je šampion, Novak je sjajan čovek. Patriota. Humanista.

Lider lako prepoznaje lidera. Jelena i Novak su lako pronašli nit koja ih spaja. Nit koja nikada ne može biti prekinuta. Đoković svaku priliku koristi da podseti na lik i delo svog prvog trenera. O njoj priča sa poštovanjem i divljenjem. Baš kako i dolikuje.

 

Komentari (2)

nenadtnt

01.06.2016 11:02

Slava joj i Veeliko hvala za Moniku, Gorana, Novaka i...

vota037

02.06.2016 08:53

Nije potrebno sećanje sada. Niko je nije spominjao 20 godina da je bitna za Novaka. Samo njegov tata koji je sve prodao da bi finansirao sina. To rade i mnogi drugi roditelji za svoju decu pa neznam šta je tu posebno. pogotovu je to morbidno kad se to predstalja kao tatina žrtva i bruka za Srbiju što ga ona nije finansirala. Poštovani administratori. Mislim da je dobro kada objavite i neke stavove i mišljenja koji nisu isti po kolektivnoj euforiji i naredbi koju ste dobili.