Novak Đoković
AP Eduardo Munoz Alvarez
Novak Đoković

AP Eduardo Munoz Alvarez

Novak Đoković, Foto: AP Eduardo Munoz Alvarez

 

Australijski teniser je prokomentarisao da Đoković "ima bolesnu opsesiju potrebnom da ga svi vole" i izazvao reakciju člana stručnog štaba najboljeg tenisera sveta.

Pročitajte još:

Ivanišević je stao u Đokovićevu zaštitu naglasivši da ne vidi povod za negativne komentare od strane Kirjosa.  

"To je dosta loše jer mislim da Novak nije uradio ništa protiv njega. On se obrušio na Novaka bez ijednog razloga. Kada izađete na teren možete da radite šta god želite, ali morate da poštujute protivnika", izjavio je Ivanišević i dodao:

Teniser ponovo zaprepastio svet - Prisutni nisu mogli da veruju šta vide (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 24.09.2019. 18:51 Nik Kirjos je navikao publiku na skandale, ali je na konferenciji za novinare u okviru Lejver kupa nadmašio sebe. Foto: Printscreen Australijski teniser je u Ženevi napravio skandal kakav se ne pamti. Naime, teniser je dok mu je novinar postavljao pitanje izvadio flašicu piva i počeo da pije.

"On dosta komentariše Novaka, ali samo on zna razlog toga. Trebalo bi da se brine o sebi jer bi trebalo da bude u Top 5, da osvoji neki gren slem. Nikada neće osvojiti gren slem sa trenutnim ponašanjem i stavom. Kada bi te stvari promenio - to bi bilo odlično za njega, ali i za tenis".

Bonus video: Vladan Milojević - konferencija za novinare