Novak Đoković
Promo
Novak Đoković

Promo

Novak Đoković, Foto: Promo

Da li imate ideju koja je vrednost stvari koje će Novak Đoković imati na sebi tokom i neposredno posle mečeva na Australijan openu?

Ako niste, a zanima vas, evo jasne računice!

Novčano najvredniji detalj koji će Nole nositi na prvom grend slemu u sezoni biće novi sat kompanije „Seiko“. Reč je o modelu „astron solar GPS 2020“, koji je deo limitirane edicije japanskog proizvođača. Taj sat, koji je napravljen u bojama srpske zastave, napravljen je od nerđajućeg čelika, a cena će mu biti 2.600 evra kada se u februara bude našao u prodavnicama.

Druga najskuplja stvar kod Noleta biće njegov reket. U Melburnu, Nole će igrati reketom „head graphene 360 speed pro“, čija je cena u slobodnoj prodaji 208 evra. Ovaj crno-beli reket se proizvodi u dve varijante, sa 18 i 20 žica.

Nedavno je i otkriveno da će Nole na Australijan openu igrati u zelenoj „lakost“ majici. Ona je već sada dostupna u slobodnoj prodaji, i to po ceni od 100 evra. Tu su i znojnice (svaka košta po 18 evra), šorts od mikrofibera (40 evra), a ukoliko bude stavljao na glavu kačket, biće to onaj koji u „Lakostovim“ prodavnicama košta 45 evra.

Ko voli nek izvoli!