Rodžer Federer
AP Kirsty Wigglesworth
Rodžer Federer

AP Kirsty Wigglesworth

Rodžer Federer, Foto: AP Kirsty Wigglesworth

Švajcarski teniser Rodžer Federer je poražen u polufinalu Završnog Mastersa od Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 6:4, za svega 96 minuta igre!

PROČITAJTE JOŠ:

Federeru nije jasno kako pored toliko talentovanih igrača, "velika trojka" i dalje vlada svetskim vrhom:

"Gledam listu igrača koji su završavali godinu na prvom mestu, ko je sve bio broj jedan proteklih godina i smatram da je ludost da je to uvek bio neko od nas trojice", aludirao je na sebe, Nadala i Đokovića.

Cicipas posle pobede nad Federerom na kameri napisao dve reči, otkriveno njihovo značenje! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 16.11.2019. 19:07 Stefanos Cicipas je savladao Rodžera Federera u polufinalu Završnog mastersa u Londonu rezultatom 6:3, 6:4, a potom je poslao poruku javnosti. Stefanos Cicipas, Foto: EPA Will Oliver Grčki teniser je pobedoivši Švajcarca stigao finala Mastersa u Londonu, a posle pobede kojom je osvetio Novaka Đokovića je na kameri uz tradicionalni autogram ostavio poruku "Čudnije stvari".

Rodžer smatra da će taj dan uskoro doći:

"Ne zaboravite, niko od nas se ne podmlađuje. Šanse da nas prestignu se povećavaju, ne zato što smo mi sve lošiji, već zato što su oni sve bolji i bolji. Verujem da je tako", dodao je Rodžer.

Đoković će reći Rodžerovim i Rafinim navijačima NOSITE SE, imam više titula, vidimo se kasnije!

AUTOR: b92-alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 16.11.2019. 14:09 Švajcarac ima 20 Grend slem titula, Španac 19, a Srbin 16! Novak Đoković, Foto: EPA WILL OLIVER Teniski analitičar Dejvid Lo smatra da postoji samo jedan način na koji bi Novak Đoković mogao da utiša navijače Rodžera Federera za sva vremena.

Veoma je bio nezadovoljan prikazanom igrom protiv Cicipasa:

"Nema dileme da sam imao svoje šanse. Ne znam tačno zašto se sve ovako završilo. Pretrpeti brejk posle dva promašaja na smeču u jednom gemu, to se odavno nije dogodilo, ako je ikad i bilo. Teško je bilo prihvatiti tako nešto. To je nešto što se ne trenira. Stopala me nisu slušala", rekao je Federer, koji se nadovezo: "Prihvatio sam sve i čak sam i prilično dobro ušao u meč. Bilo je dobrih deonica, ali u njima stvari nisu funkcionisale dobro, da budem iskren, bile su prilično loše. Ne smete to dozvoliti na ovom nivou, tako da je sve ovo bilo prilično razočaranje za mene"

Novinar upitao Nadala kako se zahvalio Federeru što mu uručio prvo mesto, Rafa nije mogao da izblefira! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 16.11.2019. 12:22 Sledi Dejvis kup u Španiji! Rafael Nadal, Foto: (AP Photo/Alastair Grant) Najbolji teniser sveta Rafael Nadal je ispao sa završnog turnira u Londonu, iako je imao dve pobede i jedan poraz, ali je uspeo da ostvari svoj cilj, zadržao je prvo mesto na ATP listi, ponajviše zahvaljujući Rodžeru Federeru koji je spektakularnom igrom izbacio Novaka Đokovića sa ovog turnira!

BONUS VIDEO

Dušan Tadić besan nakon Luksemburga: "Ne može bez trčanja da se igra"