Đoković
(AP Photo/Andy Brownbill)
Novak Đoković

EPA-EFE/ROMAN PILIPEY

Novak Đoković, Foto: EPA-EFE/ROMAN PILIPEY

Posle velike borbe koja je trajala više od 4 sata i 50 minuta, srpski teniser je trijumfovao sa 3:2 u setovima!

Mnogi bivši igrači su prokomentarisali medicinski tajm-aut Novaka u trećem setu meča sa Dominik Timom, a ni fanovi drugih tenisera nisu bili uzdržani sa komentarima, nazivajući srpskog tenisera da vara!

Gubio je Đoković u trećem setu 4:1 od Dominik Tima, nakon čega je srpski teniser zatražio medicinski tajm-aut i pomoć od Dr. Karlone Broderik i fizioterapeuta Pol Nesa!

Novak je otkrio da njegovo zdravstveno stanje nije najbolje, i da ne zna šta se dešavalo sa njegovim telom u tim trenucima:

"Nisam imao nikakvu povredu, bilo mi je veoma zato što sam radio iste stvari kao što uvek radim. Moja energija je kompletno pala" - rekao je Novak za "Nine"

Nastavio je Novak da objašnjava kako se osećao na terenu: 

"Svaki put kad sam udarao lopticu, osećao sam vrtoglavicu! Uradili smo sve što smo mogli u datim okolnostima da pronađemo način da se povratim. Verujem da sam imao sreće!"

Đoković, Foto: (AP Photo/Andy Brownbill)

Novak je otkrio da mu se nešto slično dešavalo i protiv Federera:

"Ne mogu na objasnim u ovom trenutku, razgovarao sam sa doktorima i procenila je moje stanje, rekla mi je da možda imam par zdravstvenih problema i takve stvari. Ne možete mnogo toga da uradite, sem da uzimate energetske gelove i puno tečnosti, rekla mi je da sam bio dehidriran tako da sam pio što sam više mogao"