"Doktor Džej" Džulius Irving
EPA-EFE/JASON SZENES

EPA-EFE/JASON SZENES

"Doktor Džej" Džulius Irving, Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Jedan od najboljih košarkaša ikada iz NBA lige, Džulijus Irving je u svojoj autobiografiji otkrio da nikad ne bi postao otac teniserke, Aleksandre Stivenson da njena majka nije imala protezu u njenim ustima!

"Doktor Džej" ima ćerku sa sportskom novinarkom Samantom Stivenson koju je upoznao 1978. godine dok je ona obaveštavala o njegovom timu, Filadelfiji Siksersima!

On je opisao noć kako je njegova ćerka Aleksandra začeta. U biografiji je opisao Samantu kao pametnu, singl, lepu belkinju koja mu je delovala kao hipi,

"Ona je postala neko ko mi pomaže da opustim kada sam veoma napet ili nervozan. Vozio bih do nje i smirio bih se te večeri koja je tad mogla da sadrži i oralni se*s. Sećam se da smo jednom imali odnos, a to je zato što je bila kod ortodonta kako bi pojačala svoje zube. Sa žicama i metalima u njenim ustima, oralni seks nije bila opcija!"

Stivenson je 1999. godine dospela do polufinala Vimbldona, a tada se saznalo da je ćerka slavnog košarkaša. Aleksandra je bila na udaru medija zbog toga:

"Platio sam cenu zbog mojih greha, tu je neka pravda. Ali da li bi trebalo Aleksandra da plati? Kakav je greh ona počinila?" - zapitao se Irving!

Prvi put se srela sa ocem 2008. godine, a ESPN je dokumentovao njihovo okupljanje. Kada je Aleksandra rođena, Džulijus je bio u braku i imao četiri deteta.

Stivenson je vodila i epske duele sa Jelenom Dokić, a zanimljivo je da u osam duela, obe teniserke imaju po četiri pobede!

PROČITAJTE JOŠ: