Novak Đoković
EPA-EFE/ALI HAIDER
Novak Đoković

EPA-EFE/ALI HAIDER

Novak Đoković , Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Juče je Novak Đoković odigrao spektakularan meč, treba odati priznanje i sjajnom Gaelu Monfisu koji je naterao srpskog tenisera da se poprilično pomuči kako bi dobio priliku da se bori za svoj peti trofej u Ujedinjenim Arapskim Emiratima!

Zaista sjajan duel smo gledali, a najuzbudljivije je bilo u taj-brejku drugog seta! Francuz je imao odličnu priliku da konačno pobedi najboljeg tenisera sveta u 17 pokušaja!

To se ipak nije dogodilo pošto je Novak slavio u taj-brejku, pa potom i u trećem setu!

Kamera je zabeležila jednu zaista interesantnu scenu tokom odlučujućeg dela igre u drugom setu! 

U trenutku kada je bilo 2:2 u taj-brejku, na Novakov servis usledila je duža razmena poena koja je na kraju pripala francuskom teniseru koji je sjajno pogodio liniju. Ukoliko upalite zvuk na video snimku čućete u tom trenutku jednu navijačicu kako je na veoma specifičan način proslavila poen Gaela Monfisa, mogao se čuti zvuk stenjanja!

Taj detalj možete da pogledate u klipu ispod, ukoliko se sam ne pokrene moraćete da ga pustite od 2:43 minuta, a taj detalj će se dogoditi sedam sekundi kasnije!

Novak Đoković danas igra od 16 časova finale turnira u Dubaiju protiv Stefanosa Cicipasa, a prenos možete pratiti na portalu ALO.RS!