"ZABOLI KADA ME STEFAN TO PITA" Đokovićeve patnje počinju emocijama koje ne može da obuzda, ne želi da ga deca takvog gledaju!

Jedan od najboljih tenisera sveta priznaje koliko mu je teško da ponekad pronađe balans između posla i roditeljstva!

Stefan i Novak Đoković
Stefan i Novak Đoković, Foto: ALO! Foto:Masanori Josida

Novak Đoković je izneo svoju nežniju stranu, on je pričao o roditeljstvu odnosu sa svojom decom i koliko teško Novaku ali i njima pada teret njegovog "posla"!

On mora stalno da vodi računa da bude uzor ne samo Stefanu i Taru, već deci širom sveta!

Nekada ga na terenu savladaju emocije koje ne može da obuzda, a po sopstvenom priznanju Stefa i Tara ne žele da ga gledaju takvog:

"Ponekad nisam ponosan na svoje ponašanje na terenu" – otkrio je Novak, a potom je dodao: "Stefan je još veoma mali i i dalje ne razume da mu je otac jedan od najboljih igrača planete i da uživa ogromnu popularnost"

Novak i Jelena Đoković
Novak i Jelena Đoković, Foto: Tanjug/Luca Bruno

Potom je opisao jednu scenu koja mu se dogodoila dok je provodio vreme sa svojim sinom_

"Igrao sam fudbal sa njim na ulici i ljudi su prilazili i tražili da se fotografišemo. Naravno da sam ispunio tu želju, a onda me je sin pitao: “Tata, poznaješ te ljude? Zašto ti prilaze?” Nisam znao šta da mu odgovorim. Onda sam rekao: 'Ponekad igram tenis i ponekad sam na TV-u'"– otkrio je Đoković ovu zanimljivu scenu.

Đokovića veoma zaboli kada ga Stefan upita zašto vreme provodi na terenu a ne sa njim:

"Stefan me ponekad pita: “Tata, zašto si na teniskom terenu, a ne sa mnom?” To boli" – podelio je Novak svoj bol posle osvajanja "Laureus" nagrade:

"Pokušavam da budem najbolji otac. Trudim se da budem i najbolji teniser i najbolji roditelj u isto vreme. Dajem zaista sve od sebe."

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi