Novak Đoković
profimedia
Novak Đoković

profimedia

Novak Đoković, Foto: profimedia

Najbolji teniser sveta je na dominantan način stigao do svoje 8. titule na Australijan openu i do 17. Grend slem trofeja u karijeri!

Đoković može da se pohvali da ove sezone ima dva osvojena trofeja, od toga je jedan za Srbiju na ATP Kupu!

Novak je morao da prođe Rodžera Federera u polufinalu i Dominik Tima u finalu kako bi još jednom ispisao istoriju, a jedna od prepreka je bila i publika koja je bila na strani rivala!

Danas je Đoković stigao u Francusku, tačnije njegov avion je sleteo iz Dubaija u nicu! Tamo su ga dočekali novinari, vozilo, obezbeđenje i samo jedan navijač!

Novak Đoković

profimedia

Novak Đoković, Foto: profimedia

U pitanju je ova gospođa sa slike koja je otkrila kako je saznala kad Novak stiže u Nicu!

"Ljudi, slikala sam se sa Noletom, ostvarenje sna! Otišla sam na aerodrom u Nici, ponadala sam se da njegov let dolazi iz Dubaija i bila sam u pravu! Ja sam bila jedini njegov navijač tamo ali zato što mi je Kerol Bušar (novinarka koja se uglavnom bavi tenisom) javila da je sa njim u avionu! Sve što sam morala da uradim je da pogledam kad dolaske iz Dubaija, i otišla sam tamo! Njegovi vozaći su držali znak "Đoković", a onda su mediji i televizijske ekipe došle! Nakon što im je dao intervju požurio je ka kolima koji su ga čekale, ali se zaustavio kako bi se slikao sa mnom! Nakon što su otišli, francuska televizija "CNews" me je pitala da li bih dala intervju, i znate šta su me pitali? Tako je, pogodili ste, da li je istina da Nole nije voljen kao druga dvojica! Rekla sam im da je to anglosaksonski narativ, da misle da je Fed "zlatni dečko", ali je Nole najbolji teniser i da ima milion fanova širom sveta, ne samo u Srbiji! Rekla sam im da sam Engleskinja i da je moj muž Hrvat, a Novak je naš najomiljeniji igrač" - rekla je ova navijačica Novaka!

Ovako je izgledala njihova slika!

Naredni turnir koji će Đoković igrati je ATP Dubai koji počinje 17. februara, a na tom takmičenju Rodžer Federer brani titulu. Potom sledi Indijan Vels koji počinje devetog marta!