Novak i Rafa
printscreen
Novak i Rafa

printscreen

Novak i Rafa, Foto: printscreen

Dvojica najbolja tenisera sveta nalaze se u Kazahstanu gde će prirediti spektakl tamošnjim navijačima!

PROČITAJTE JOŠ:

Tom prilikom, Novak Đoković se obratio navijačima na konferenciji za štampu i to na ruskom jeziku: 

"Zdravstvujte ili salem... Vi govorite ruski jezik, ja znam nešto malo tog jezika. Prvi put sam ovde, zahvalan sam Rafaelu što će ponovo igrati sa mnom. Nadam se da će Kazahstan jednog dana dobiti i ATP turnir", rekao je Đoković.

Rafael Nadal je otkrio da je veoma srećan što se nalazi u Kazahstanu! 

"Srećan sam što sam ovde. Oženio sam se, proslavili smo to kako smo želeli i sada je vreme za tenis i drago mi je što delim ove momente sa Novakom", istakao je Nadal.

Predsednik Kazahstana Kasim-Jomart Tokajev primio je u svojoj rezidenciji "Akorda" dvojicu najboljih tenisera sveta!

"Ovo je jedinstvena prilika da vidimo teniski meč dva vrhunska tenisera u Kazahstanu. Himanitarni karakter ovog meča je od ekstremnhe važnosti. Vaš dolazak u naš glavni grad je jasan dokaz podrške razvoju tenisa u Kazahstanu. Siguran sam da će vaša igračka klasa inspirisati mnoge mlade da krenu vašim stopama", izjavio je Tokajev.

Nadal se zahvalio na gostoprimstvu i napomenuo  je da je treći put u Kazahstanu:

"Ovo je moja treća poseta Kazahstanu. Svaki put sam uživao u ovom prelepom gradu, ali ova poseta je posebna jer sam želeo da upoznam lično Vas i da posetim ovu prelepu Akorda palatu", rekao je Nadal, dok se Đoković zahvalio na gostoprimstvu:

"Hvala Vam, gospodine predsedniče što i samo podržavate tenis u Kazahstanu. Veoma nam je drago da možemo da doprinesemo razvoju i popularizaciji tenisa u vašoj zemlji".

BONUS VIDEO

Košarkaši Barselone sleteli u Beograd, Pešić prokomentarisao meč sa Zvezdom!