"KRAJ IGRE-NOLE SLEM"! Đoković predstavljen kao negativac iz najpoznatije kuće stripova! (FOTO)

Velika pomama prati ovaj film.

Đoković - Tanos
Đoković - Tanos, Foto: AP Photo/Bernat Armangue

Novak Đoković je u dominantnom stilu osvojio ATP Madrid! Još uvek tempira formu pred najvažniji turnir na šljaci Rolan Garos, a Masters u Rimu će biti idealan za to!

Dok Đoković rastura na terenima, u bioskopima rastura po zaradi film "Osvetnici: Kraj igre!", koji je se ubrzano bliži tituli "najviše gledanom filmu" koji za sada drži "Avatar", režisera Džejms Kameruna. Do sada su Osvetnici zaradili 2,485,499,739 dolara, širom sveta.

Radnja tog filma je rađena po stripovima američke kuće stripova "Marvel", a ceo projekat su počeli pre 11 godina sa filmom "Ironman" u kom glumiavnu ulogu ima Robert Dauni Džunior.

Glavni negativac ove franšize je Thanos (slika sa Đokovićem), vanzemaljac koji skuplja "kamenje beskraja", a njih ima šest, da bi ih stavio na svoju "rukavicu beskraja" sa kojom će biti najjača individua na svetu. To mu je i pošlo za rukom u jednom od tih filmova.

Popularni sajt (pogotovo u Americi) Reddit, tačnije korisnici podkategorije tenis, su napravili sliku gde Đoković sa svojom "rukavicom beskraja" skuplja Gren slem turnire! Najbolji teniser sveta je već jednom uspeo da postigne "Nole slem" 2016. godine kada je na Rolan Garosu po prvi put trijumfovao. I te godine su ga vezivali za negativcem ovih stripova.

Thanović
Thanović, Foto: Reddit

Sve ovo ide korak dalje kada vidite komentare divljenja ovih korisnika zbog Novakove dominacije. Od spajanja imena Thanos i prezimena Đoković, nastao je Thanović - kako ga od milošte zovu korisnici ovog sajta!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi