Kirjos i Đoković
EPA Kiyoshi Ota
Nik Kirjos

AP Bernat Armangue

Nik Kirjos, Foto: AP Bernat Armangue

Australijski teniser Nik Kirjos je svetskoj javnosti poznat po incidentima koje pravi na terenu i van njega. Ova luda glava belog sporta često zna da uputi neumesne reči našem najboljem teniseru, Novaku Đokoviću!

Često ga vređa, omaložava i radi sve da napakosti Novaku, koji hladne glave kulira ovog "lošeg momka" tenisa!

Njegov poslednji incident a da je vezan za našeg tenisera se dogodio na ATP Kupu kada je Srbija igrala protiv Francuske, a Kirjos je pratio taj meč i žustro navijao protiv srpskih tenisera, čak je ušao i u sukob sa našim navijačima!

Sad ovaj Australijanac izgleda da je odlučio da promeni ploču, da li zbog dešavanja u toj zemlji, ili ko zna zbog čega, više nismo ni sigurni!

Naime, jedan Novakov fan je na jednu objavu ovog tenisera napisao velikim slovima "GRONK GRONK GRONK", što je sleng za idiot, a Kirjos mu je odgovorio: "Živeo brate, kakav način da širiš pozitivnost"

Naviač mu je odgovorio kontra pitanjem "Koju pozitivu ti širiš, to što pišeš par reči na Instagramu o putovanju, a sa druge strane vređaš ostale igrače kao neka skitnica na ulici, ti nisi poseban!"

Kirjos mu je odgovorio: "O čemu ti to pričaš, nisam rekao da sam poseban. Shvatam da je svako na svom putu i ja to podržavam, nisam siguran koga ja to vređam, ali pogađam da si navijač Novaka Đokovića tako da razumem tvoju frustraciju šampione! Mi smo danas imali jedan veoma fin razgovor! Nadam se da ćeš pronaći pozitivnu energiju uskoro jer izgledaš smešno!"

Novak Đoković i Nik Kirjos

instagram printscreen

Novak Đoković i Nik Kirjos, Foto: instagram printscreen

Ostaje da se vidi kakav je to razgovor bio i da li se on uopšte dogodio, izgleda da ćemo morati da sačekamo Đokovićevu stranu priče!

Ko zna možda se Australija i Srbija sastanu u finalu ATP Kupa, pošto se nalaze na suprotnim stranama kostura!