Novak Đoković
RAS Foto: Marko Metlas
Novak Đoković

RAS Foto: Marko Metlas

Novak Đoković, Foto: RAS Foto: Marko Metlas

Novak Đoković je najbolji teniser sveta. Pored mnogobrojnih osvojenih trofeja i uspeha, Nole kroz čitavu svoju karijeru ističe koliko mu je važno da ljudima koji veruju u njega i koji ga podržavaju, bude uzor kako na terenu tako i van njega.

PROČITAJTE JOŠ:

Đoković je zbog povrede ramena morao da preda meč osmine finala US Opena Stenu Vavrinki, ali je zbog rane elimanacije imao vremena da se postavi van sportskim aktivnostima.

Ponovo je na svojoj omiljenoj planini Đoković podsetio sve nas koliki je čovek. Njegova fondacija je organizovala 7. Drugarijadu koja je okupila mališane iz čitave Srbije.

Prvi reket sveta se sa njima igrao i zabavlja pa je tako podelio jednu fotografiju na svojim društvenim mrežama gde se vidi kako sa dečicom pravi predmete od gline. U opis objave je stavio "Da li ste ikad videli srećnijeg kampera?".

Šok u svetu tenisa, ATP suspendovao Kirjosa!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 26.09.2019. 11:41 - 26.09.2019. 12:19 Australijanac u problemu. Nik Kirjos, Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Čelni ljudi ATP, na čelu sa Gejlom Dejvidom Bredšoom, kaznili su Nika Kirjosa, s tim što su mu dali još jednu šansu pred "isključenje".

Možda smo i videli srećnijeg kampera, ali retko se viđa jedna istinska legenda kakava je Novak Đoković.

BONUS VIDEO:

Milojević posle utakmice sa Voždovcem