Ivanišević o Novaku
Youtube/Nemanja Raznatovic
Goran Ivanišević

Profimedia

Goran Ivanišević, Foto: Profimedia

Goran Ivanišević, nekadašnji hrvatski teniser, pričao je za tamošnje medije o raznim temama, pa i o Novaku Đokoviću, te da li je moguće skinuti ga sa trona.

"Ne verujem da iko može skinuti Đokovića. Još uvek trio Federer, Đoković, Nadal diktira svetskim tenisom. Ali mislim da će Federer brzo u penziju, ako ne ove godine, onda sledeće godine", rekao je Ivanišević pomalo i neočekivano, budući da su njegove prognoze uglavnom znatno opreznije.

Đoković se trenutno nalazi na ubedljivom prvom mestu i očekuje se da poveća bodovnu razliku u odnosu na protivnike tokom proleća, pošto je prošle sezone imao loše rezultate na turneji u SAD i na sezoni šljake.

Novak Đoković sa peharom Australijan opena

Tanjug/AP

Novak Đoković sa peharom Australijan opena, Foto: Tanjug/AP

Legendarni hrvatski teniser nastupaće sa Patrikom Rafterom na egizibicionom meču na turniru u Umagu.

"Puno je vremena prošlo, 18 godina i sigurno nećemo igrati tako dugo kao u tom finalu. Osim toga, niko više ne želi da nas gleda duže od sat vremena. Sve nas boli, stari smo, deblji smo, ružniji smo, sporiji, ali ipak je to velika stvar za turnir. Nije mogla bolja osoba doći u Umag za tridesetu godišnjicu turnira", rekao je u svom stilu Ivanišević, a prenosi "24sata.hr".

PROČITAJTE JOŠ:

Turnir u Umagu igra se 12. do 21. jula.