Vujadin Jović
Instagram/joja_93
Vujadin Jović

Instagram/joja_93

Vujadin Jović, Foto: Instagram/joja_93

Čuvena srpska teniserka Jovana Jakšić proteklog vikenda udala se za 23 godine starijeg partnera Vujadina Jovića, a srećni mladenci su se uputili na medeni mesec.

Par je odlučio da otputuje na Jamajku kako bi proveli neko vreme zajedno, a Jovana koja je uzela muževljevo prezime i Vujadin stalno stavljaju fotografije na društvene mreže.

PROČITAJTE JOŠ:

Njih dvoje su se odlučili da odu na šou sa delfinima i plivaju sa ovim životinjama, a Jovana je postavila nekoliko fotografija.

Podsetimo, njih dvoje su već nekoliko godina u vezi, a na njihovom venčanju prvi put su se zajedno pojavili i Olga Danilović i Bogdan Bogdanović i tako otklonili sve sumnje da su u vezi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Serbian crew! ??

A post shared by Vuja (@vujajovic) on Nov 18, 2019 at 9:04pm PST

Inače, venčanju su prisustvovali i Predrag Stojaković i Vlade Divac, ali to nije ništa čudno jer mladoženja radi u Sakramentu.

Selektor Srbije izazvao tektonske poremećaje na televiziji, njegova izjava je šokirala sve!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 24.11.2019. 08:16 Veljko Paunović je prvi kandidat za naslednika. Ljubiša Tumbaković, Foto: FSS Ljubiša Tumbaković, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, spreman je da ode s tog mesta ukoliko FSS pronađe bolje rešenje. Iskusni stručnjak kaže da mu je važniji interes Srbije od bilo kakvog ličnog uspeha.

BONUS VIDEO:

Mlađan Šilobad ekskluzivno za ALO! posle pobede Partizana i prolaska u top 16!

 

Komentari (2)

mish

24.11.2019 12:49

Cuvena?!? Ja sad prvi put cujem za nju!!

Kata

24.11.2019 14:49

Cuvena srpska teniserka???!!!!!!.…....Nikad cula.