Brutalno! Serena Vilijams žestoko kažnjena na Vimbldonu! (FOTO)

alo.rs/M.D. | sport 2019-07-10 12:18:04 2019-07-10 12:18:04

Sereni to nije prva kazna na Grend slamovima

EPA-EFE/ANDY RAIN EDITORIAL

* Serena Vilijams pored singl igra i u dubl konkurenciji sa Endi Marejom na Vimbldonu!

* Prošle godine je napravala skandal u finalu US opena protiv Naomi Osake

* Osvojila je 23 Grend slem trofeja

Serena Vilijams je dovela organizatore Vimbldona u situaciji u kakvoj do sada nikad nisu bili!

Amerikanka se u petak pre početka turnira sa njenom sestrom Venus pripremala na terenu broj 15, a prema pisanju Daily Mail-a koji je i objavio eksluzivne fotografije , Serena nije nikako mogla da našteluje svoj razoran udarac i veoma je bila uznemirena!

U jednom trenutku je viknula i četiri puta raspalila reketom u travu da bi ga na kaju slomila. Bacila je reket pored klupe, pokupila svoje stvari i ljutito izašla sa terena! 

Udarci koje je uputila terenu su drastično odštetili travnatu podlugu koja je bila savršeno pripremljena za početak turnira, a skupljači loptica su morali da pokupe delove njenog reketa.

"Takve kazne se donesu istog dana, ali u ovom slučaju smo dugo odlučivali jer sa na Vimbldonu ovako nešto nikad nije dogodilo da neko ošteti teren na treningu. Pošto je reč o vrlo poznatoj i velikoj teniserki, želeli smo prikupiti što je više moguće dokaza, fotografija i snimaka, kako bismo ispravno odlučili" - citirao je "Daily Mail" svog izvora iz "All England Club".

Fotograf "Daily Maila" je zabeležio Serenine izlive besa:

"Bilo je jasno da joj ne ide i da ne uživa! Mučila se da spoji par udarca i u jednom trenutku je pukla. Raspalila je reketom u teren, a on se slomio nakon što je Serena njime nastavila udarati po travi" - rekao je fotograf

"Iskreno, na to sam potpuno zaboravila. Sećam se samo da sam bacila reket", kratko je prokomentarisla Vilijams nakon pobjede protiv Alison Riske u utorak.

"Daily Mail" je objavio da se Amerikanka pismom izvinula organizatorima, ali da je to nije spasilo od kazne.

Thoughts on this? from r/tennis

Sereni to nije prva kazna na Grend slamovima. Pre tri godine je na Vimbldonu kažnjena zbog razbijanja reketa u 2. kolu protiv Kristine Mekhejl, a prošle godine je nakon legendarne svađe sa sudijom Albertom Ramosom na US Openu dobila 13.000 dolara kazne.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: 

Noletova žurka posle pobede na Vimbldonu!

 

 

Expand player
Pogledajte više