"NJIH SU POZVALI SAMO DA BI MU ZAGARANTOVALI MESTO!" Bivši broj jedan napao Srbiju i Đokovića zbog specijalne pozivnice za Dejvis kup! (VIDEO)

Otkrio šta ga najviše iritira!

Đoković Dejvis kup
Đoković Dejvis kup, Foto: EPA Emilio Naranjo

Prvo izdanje novog Dejvis kupa je završeno, Španija je po šesti put u ovom takmičenju trijumfovala, ovog puta u Madridu!

Nakon što je turnir okončan, Međunarodna teniska Federacija i pokroviteljska kompanija objavili su da je Upravni odbor Dejvis kupa izabrao selekcije Francuske i Srbije kojima će dodeliti vajld-karte za Dejvis kup finale u Madridu naredne godine.

Ovu odluku je prokomentarisao i bivši broj jedan u dublovima, Tod Vudbridž koji je kritikovao novi format takmičenja!

"Tenis je sam briljantan, ali je ogranizacija veoma loša. Sve od problema sa IT, do igranja mečeva koji se završavaju u četri popodne i danas kada je ITF objavio da će da podele vajld-karte za novi Dejvis kup!" - smatra ovaj Australijanac!

Novak Đoković
Novak Đoković, Foto: EPA/Chema Moya

Njega najviše iritira odluka da se podele te pozivnice, a Vudbridž sugeriše da je Srbija namerno dobila da bi ubedila Novaka Đokovića da zaigra i sledeće godine na ovom takmičenju!

"Morate da postavite pitanja, kako možete da date toliko pozivnica! Deluje kao da garantuju mesto Novaku Đokoviću sledeće godine.. Kao da kažu:'Mi te želimo nazad, zato ti garantujemo pozivnicu da bi mogao da budeš ovde, ne moraš da igraš ni kvalifikacione mečeve'" - kaže Vudbriž koji se potom okrenuo ka Francuskoj:

"Još je i Francuska pozvana, morate da postavite pitanja, predsednik ITF je isto Francuz, ja sam siguran da je imao veliku odluku u tome. Imaju mnogo toga da poprave da bi sledeće godine ovo takmičenje bilo uspeh"

Potom je otkrio šta mu je najviše smetalo:

"Najveći problem mi je bila publika. Mi (Australija) je igrala prvi meč pred 400 ljudi što je veoma razočaravajuće!"

 

 

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi