SITUACIJA U MELBURNU JE ALARMANTNA Još jedna užasna scena tokom kvalifikacija za Australijan open, teniser nije mogao da diše (FOTO/VIDEO)

Tomić je na kraju ipak smogao snage da nastavi meč, ali je poražen.

Bernard Tomić
Bernard Tomić, Foto: EPA Michael Dodge

Bernard Tomić imao ozbiljan zdravstveni problem tokom meča 1. kola kvalifikacija protiv Denisa Kudle.

Situacija u Melburnu je alarmantna. Posle Dalile Jakupović, koja je morala da preda meč 1. kola kvalifikacija, iako je vodila, videli smo još jednu užasnu scenu tokom kvalifikacija za Australijan open.

Kontroverzni teniser Bernard Tomić imao je ozbiljan zdravstveni problem tokom meča protiv Denisa Kudle, koji je na kraju izgubio sa 2:0 u setovima.

Tomić je takođe, poptut slovenačke teniserke imao problema sa disanjem usled lošeg kvaliteta vazduha u Melburnu zbog katastrofalnih požara koji su pogodili Australiju.

U jednom momentu je seo na klupu i nije mogao da dođe do daha. Medicinsko osoblje je utrčalo da mu pruži pomoć, a morali su da mu daju i kiseonik, kako bi ga oporavili.

Tomić je na kraju ipak smogao snage da nastavi meč, ali je poražen. Ipak, ova scena ozbiljno je zabrinula sve u Melburnu i pitanje je kako će organizatori gledati na to. Za sada nije u planu odlaganje glavnog turnira, čiji je početak zakazan za 20. januar.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi