Došlo vreme za rastanak: Novak Đoković i Boris Beker
profimedia
Došlo vreme za rastanak: Novak Đoković i Boris Beker

profimedia

Došlo vreme za rastanak: Novak Đoković i Boris Beker, Foto: profimedia

Proslavljeni nemački teniser Boris Beker, koji je nekada bio deo tima Novaka Đokovića, izjavio je da sumnja da će mlade zvezde u usponu.

- Biće teško bilo kome da ostvari uspehe kakvim mogu da se pohvale Federer i Nadal. Oni su legende - rekao je Beker zaboravljajući da spomene Đokovića, koji je na samo tri Gren slem zaostatka u odnosu na Nadala.

Proslavljeni nemački teniser Boris Beker, koji je nekada bio deo tima Novaka Đokovića, izjavio je da sumnja da će mlade zvezde u usponu dostići nivo dominacije kakvu su postigli Rodžer Federer i Rafael Nadal. NIJE MU DUGO TREBALO: Bivši Noletov trener ima novog UČENIKA! (FOTO) RAFA I RODŽER U PANICI: Nole je POČEO sa treninzima! Pogledajte šta već sad radi (VIDEO) Švajcarac se u bogatoj karijeri okitio sa 20 Gren slem titula, dok je Španac osvojio tri manje. NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO: Najjači turnir na svetu se seli iz Londona (FOTO) - Biće teško bilo kome da ostvari uspehe kakvim mogu da se pohvale Federer i Nadal. Oni su legende - rekao je Beker zaboravljajući da spomene Đokovića, koji je na samo tri Gren slem zaostatka u odnosu na Nadala. Cricket News World @cricketnewsworl Roger Federer defends Boris Becker: 'Do not criticize him' https://www.tennisworldusa.org/tennis/news/Roger_Federer/63796/roger-federer-defends-boris-becker-do-not-criticize-him-/ … 8:00 AM - Dec 17, 2018 Twitter Ads info and privacy Roger Federer defends Boris Becker: 'Do not criticize him' Boris Becker is a very discussed people in Germany, as he has been declared in bankrupt last year. tennisworldusa.org See Cricket News World's other Tweets Twitter Ads info and privacy Beker, koji je u velikim finansijskim problemima obrazložio je stav analizirajući mogućnosti mladih nada, pre svih Aleksandra Zvereva, koji je nedavno trijumfovao na Završnom mastersu u Londonu. - Saša Zverev jeste jedan od tenisera od kojih se očekuje da dominira sledećih godina, ali osvajanje 20 ili 17 Gren slemova deluje neverovatno. Mislim da se to neće dogoditi. Biće momenata kada će se Zverev probiti i na najvećim turnirima, nekad će to biti Kirjos, tu su Cicipas i mladi Rusi, Hačanov i Rubljov. Pitanje je samo vremena - naveo je Beker.

Beker, koji je u velikim finansijskim problemima obrazložio je stav analizirajući mogućnosti mladih nada, pre svih Aleksandra Zvereva, koji je nedavno trijumfovao na Završnom mastersu u Londonu.

- Saša Zverev jeste jedan od tenisera od kojih se očekuje da dominira sledećih godina, ali osvajanje 20 ili 17 Gren slemova deluje neverovatno. Mislim da se to neće dogoditi. Biće momenata kada će se Zverev probiti i na najvećim turnirima, nekad će to biti Kirjos, tu su Cicipas i mladi Rusi, Hačanov i Rubljov. Pitanje je samo vremena - naveo je Beker.