Australijan open se obrukao zbog Đokovića, pa se postideli! Vimbldon i dalje diskredituje Srbina

Alo.rs/S.M. | sport 2020-02-17 19:53:11 2020-02-17 19:53:11

Bitno da je Nadalu ukazano poštovanje.

AP/Andy Brownbill

Obožavalaca Novaka Đokovića je puno, ima ih širom sveta, a danas su nakon jednog saznanja mnogi od njih ostali prilično iznervirani. Uzrok tome su Tviter profili četiri najveća teniska turnira, četiri Grend slema.

Na profilima US opena i Rolan Garosa se na naslovnim fotografijama nalaze aktuelni osvajači turnira, dok su kod Australijan opena i Vimbldona bile samo neutralne fotografije. Kao što znamo, aktuelni šampion britanskog i australijskog Grend slema je upravo Novak Đoković.

Administratori Tviter profila turnira u Melburnu su se ipak postideli, pa su ispravili svoju grešku i na naslovnu fotografiju stavili Novaka i Sofiju Kenin, pobednike muške i ženske kategorije na nedavno održanom takmičenju.

Nadal se naravno smeši sa slika Rolan Garosa i US opena kao trenutni šampion, Novak je konačno na profilu Australijan opena, još samo Vimbldon ima prilično bezličnu naslovnicu sa teniskim terenima umesto da se postavi fotografija srpskog tenisera i Simone Halep. Oboje su uzeli titulu 2019. godine.

 

 

Expand player
Pogledajte više