Nolevizija
Alo Promo
Nolevizija

Alo Promo

Nolevizija, Foto: Alo Promo

Dobrodošli na prvo takmičenje Nolevizije koja se specijalno održava na portalu ALO!

Najbolji srpski teniser svih vremena se trenutno nalazi u Australiji gde će pokušati da osvoji osmu titulu na tom takmičenju!

Na dobrom je putu da tako nešto i učini, pošto ga očekuje meč četvrtfinala protiv Miloša Raonića koga je pobeđivao devet puta u karijeri, isto toliko mečeva su i odigrali!

Đoković će imati i veliku podršku navijača u Melburnu, a dobar deo njih čine i naši ljudi iz dijaspore!

Novak nas je puno zadužio kad su u pitanju sportski uspesi, zbog toga njegovi verni navijači, fanovi, ali i poznate ličnosti u njemu vide inspiraciju!

Mnogi su opevali ime najboljeg srpskog sportiste, a na vama je da izaberemo koja pesma je najbolja!

KREĆEMOOOOO!

BUDI TU - ŽIVOTNA PESMA - FLAME STUDIO

Ovaj youtube kanal je poznat po svojim klipovima u kojima pesmom obrade životnu priču o nekom sportisti, tako je i 2016. godine došao na red Novak Đoković!

U ovoj rep pesmi se spominje NATO bombardovanje, njegov idol Pit Sampras, "teniska majka" - Jelena Dončić kao i mnogi ostali!

DJ Krmak

youtube

DJ Krmak, Foto: youtube/printscreen

DJ KRMAK - Đoković

Poznat po hitovima kao "Celo selo smrče belo", "Doktore", "Danju radim ja na crno, a noću bijelo", je rešio da 2013. godine posveti našem najboljem teniseru pesmu!

Ova pesma obiluje komičnim stihovima kao što su "U penziju Novak tera smešnog Rodžer Federera", kao i "I Del Porta Argentinca, dere Novak kao klinca!"

SRBIKOSI - HIMNA O ĐOKOVIĆU

Ova grupa je poznata i po tome što je svirala Novaku Đokoviću posle osvojanja ATP Pariz 2019. godine! Upravo je srpski teniser podelio na svom Instagram nalogu kako članovi te grupe sa njim igraju sa sve sobrerom na glavi!  O tome više na linku ispod!

 

Baja Mali Knindža

Printscreen Instagram

Baja Mali Knindža, Foto: Printscreen Instagram

BAJA MALI KNINDŽA - NOVAK ĐOKOVIĆ

U narodu je poznat kao pevač rodoljubivih pesama kao [to su "Pevaj Srbijo!" i "Božić je", a jednu pesmu je posvetio i vlasniku 16 Grend slem trofeja!

ŽIVADIN ŽIĆA KOJIĆ - NOLETOVA HIMNA 

MILOŠ SMILJANIĆ I HOR "SRCULENCE" - ON JE NOLE SVI GA VOLE 

Čedo Đačić

youtube/TV Duga Plus Melodija Re

Čedo Đačić, Foto: youtube/TV Duga Plus Melodija Re

ČEDO ĐAČIĆ I GAGI - IMPERATOR NOLE 

Favoriti publike Čedo i Gagi su spevali ovaj hit o Đokoviću 2015. godine, veoma brzo je postao viralan u Srbiji i do sada je pesma skupila 300.000 pregleda!

Čedo peva o Srbinu koji je pokorio planetu, dok Gagi repuje! Ovaj ubitačni tandem je u rekordnom roku kupio srca Novakovih fanova!

Glasajte, glasajte i samo glasajte za vaše favorite! Jer pobednik može da bude samo jedan!