Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
Instragram/ Basti Schweinsteiger
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, Foto: Instragram/ Basti Schweinsteiger

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su godinama u velikoj ljubavi, koja je krunisana svadbom 2016. godine i sa dva sina - Lukom i Leonom. Malo se i dan danas zna o ljubavnom životu Bastijana Švajnštajgera pre nego što mu je Ana "zarobila srce". 

Pre nego što je uplovio u vezu sa Anom Ivanović, Bastijan Švajnštajger je bio u vezi sa jednom od najlepših ženom u Nemačkoj, Sarom Brander, koju je zbog teniserke ostavio.

Bivši nemački reprezentativac, zbog Ane je bio i na Fešn viku u Njujorku, na glamuroznoj zabavi na Menhetnu. Anu i Bastijana upoznala je njihova zajednička prijateljica, nemačka teniserka srpskog porekla Andrea Petković. Njih troje imaju zajedničkog sponzora „Adidas“, pa su se sreli na jednom događaju koji je organizovala ta kuća. Teniserka je tada bila u Njujorku zbog US Opena, ali iskoristila je priliku da pogleda najnovije modele - otkriva izvor blizak jednoj od najlepših teniserki sveta i dodaje da je zanimljivo da je Ana i bivšeg dečka Adama Skota upoznala preko sponzora, dok su snimali reklamu za satove.

Fudbaler Bajerna se s devojkom s kojom je raskinuo zbog Ane upoznao još 2007. godine u Minhenu, tokom šopinga. Bila je to velika, ali i javna ljubav, pošto je manekenka putovala sa Bastijanom na sva velika takmičenja i uvek ga zdušno bodrila. Na kraju ga ipak nije "upecala" i odvela pred oltar, Ana je bila ta "fatalna žena" u Bastijanovom životu, a nimalo ne krije koliko voli Srpkinju i koliko je srećan sa njom.