Ana Ivanović Serena VIlijams
EPA/Joe Castro
Ana Ivanović Serena VIlijams

EPA/Joe Castro

Ana Ivanović Serena VIlijams, Foto: EPA/Joe Castro

- Ona je ikona sporta, veoma snažna igračica. Sećam se, kada sam igrala sa njom, to je bilo zastrašujuće, jer je njen servis veoma, veoma snažan. Njeni udarci, uopšte su veoma jaki. I onda imate osećaj da morate da je napadnete i da idete napred, u suprotnom nećete imati šansu da je pobedite. Vrlo je inspirativno igrati protiv nje, protiv nekog ko je postigao tako mnogo u ženskom sportu. Ona je deo istorije, definitivno - rekla je Ana.

Nina Stojanović

Prntscreen

Nina Stojanović, Foto: Prntscreen

Ana smatra da je Serena do kraja karijere može da stigne i prestigne Margaret Kort.

- Posle toliko osvojenih grend slemova, ona i dalje ima to nešto posebno u sebi, lčak iako je stigla do mnogih finala proteklih godina u kojima nije pobedila. Dokazala je da može da pobeđuje, da bude deo grend slemova. Mislim da ona jako želi da ide dalje sa tim rekordom. To joj je nekako teže da nosi u sebi nego da prosto uzme titulu. Mentalna borba. Ipak, sigurna sam da to može, zato je i dalje tu i toliko se trudi da ostane na vrhu igre posle toliko godina u tenisu, zaključila je Ivanovićeva.

Podsetimo, Nina je u prvom kolu protiv Rumunke Irine Begu stigla do prve grend slem pobede u karijeri, dok je Serena na startu bila bolja od Laure Zigemund.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (1)

Bane

10.02.2021 06:22

Užas!!! Svima se zgadila koliko je gurate. Bez razloga, naravno.Osim što ima "lepog" klipana, a nema grudi.