POPULARNOST PADELA U SRBIJI RASTE Nikola Nikodijević o spektakularnom događaju u Beogradu: Možda upravo gledamo budući olimpijski sport
Alo

Međunarodni "Padel Belgrade Open" je stigao u prestonicu Srbije.

JOVANA JOKSIMOVIĆ PRIKAZUJE PADEL UMEĆE Pogledajte kako poznata voditeljka udara lopticu iz sve snage na "Padel Belgrade Openu" (VIDEO)

ČEKANJU JE DOŠAO KRAJ Počinje prvo izdanje "Padel Belgrade Open-a!"

Takmičarski program je počeo u 12 sati mečom u miks dublu. Takođe, biće odigrani četvrtfinalni i polufinalni mečevi iz Masters kategorije, kao i polufinalni mečevi Rekreativne kategorije turnira "Košutnjak Open", dok će prvog oktobra, isto od 12 časova biti igrani polufinalni i finalni mečevi Miks kategorije, ali i finalni meč Rekreativne kategorije, revijalni meč turnira i finale Masters kategorije. 

Predsednik skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević istakao je značaj jednog ovakvog događaja po prestonicu Srbije.

- Ovo je prvi put da se ovakav turnir održava u Beogradu i jako je značajno za sve nas da prođe dobro i postane tradicionalan. Do sada u glavnom gradu nismo imali ovakve manifestacije, a s obzirom da je padel jedan od najbrže rastućih sportova u svetu i da njegova popularnost posebno u Srbiji raste. Sve je veći broj terena, sve više ljudi igra. Na naše veliko zadovoljstvo nekoliko parova iz masters serije je deo ovog turnira - rekao je Nikodijević i dodao:

- Kao grad Beograd mi podržavamo sve događaje, podržavamo nove sportove. Ovim sportom mogu da se bave svi, praktično od sedam do 77 godina. Padel je aktraktivan sport, privlači veliki broj ljudi. Možda jednog dana postane i olimpijski sport, a ako se to desi potrebno je da imamo bazu, klubove, reprezentatatice. Idemo ka tome da sve to ostvarimo. Zahvalan sam organizatorima i verujem da ćemo uskoro imati sve na visokom nivou. 

(Miloš Rangelov)

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading