Novak Đoković i Marijan Vajda
Foto: EPA/EPA/ ANDREU DALMAU

Goran Ivanišević, trener Novaka Đoković, objavio je na društvenim mrežama da je operisan.

Hrvatski teniski stručnjak je operisao kolenu, a kroz poruku je objasnio da je u najboljem redu.

Ivanišević se zahvalio doktoru Jeleču koji ga je operisao i njegovom timu iz Specijalne bolnice "Sveta Katarina". 

Goran ivanišević

Printscreen

 

Postavlja se pitanje da li će se trener oporaviti do trenutka kada Novak bude na igrao na tri poslednja turnira u sezoni, a to su masters u Parizu, završni masters turnir u Torinu i Dejvis kup, čiji se završni turnir igra u Malagi krajem novembra.  

Ali, navijači Novaka širom sveta se pitaju još jednu stvar. Da li bi ovo moglo da znači i veliki povratak Marijana Vajde u Đokovićev boks? 

Marijan Vajda i Aleks Molčan prekinuli su saradnju. Nekadašnji trener Novaka Đokovića je posle odlaska iz tima srpskog asa odlučio da se posveti sunarodniku. Nisu uspeli da ostvare svoje ciljeve, pošto od maja 2022. do danas nisu osvojili nijedan trofej.

NOVAK STIGAO U RIM Evo zašto je Đoković došao u "Večni grad", ovo je malo ko očekivao (VIDEO)

Slovački teniser oglasio se na društvenim mrežama i potvrdio da više neće raditi zajedno.

-Ovo bi trebalo da bude saopštenje, ali ustvari želim da kažem hvala. Zahvalan sam za svo iskustvo koje si preneo meni i mom timu tokom ove saradnje. Otvorio si mi oči i pokazao kako bi profesionalni tenis trebalo da izgleda i zahvaljujući tebi napravio sam korak napred. Zahvalan sam na svmeu, kako na terenu tako i van terena. Sjajna si osoba i zaslužuješ sve najbolje u budućnosti - poručio je Molčan.

Posle njegove poruke oglasili su se mnogi Novakovi navijači na društvenim mrežama. Svi postavljaju isto pitanje - da li bi Đoković trebalo da pozove Vajdu ponovo u tim, sa kojim je ostvario najveće uspehe u karijeri? 

Nole i Marijan zajedno su radili 15 godina i osvojili su 20 grend slem titula.

-Bio si uz mene tokom najvažnijih i nezaboravnih trenutaka. Biću zauvek zahvalan za tvoje prijateljstvo i posvećenost, uvek ćeš biti deo moje porodice - poručio je Novak kada je prekinuo saradnju sa Vajdom. 

Ko zna, sve je moguće...

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading