Novak Đoković
Foto: AP/AP/Alberto Pezzali

Nekadašnji britansko-kanadski teniser Greg Rusedski u više navrata je govorio o Novaku Đokoviću, a sada je rekao da je on za njega apsolutno najbolji sportista na planeti i da je neverovatno to što radi u njegovim godinama.

"NOVAK MI JE REKAO DA VIŠE TAKO NE MOŽEMO" Jelena Đoković otkrila preloman trenutak u vezi od kog je zavisilo da li raskinuti ili ostati uz njega

-Novak je za mene najbolji sportista na planeti u ovom trenutku, bez obzira o kojem sportu se radi. Njegova doslednost, ono što radi na terenu i što radi u njegovim godinama... Nešto neverovatno.

Rusedski navodi jedino Toma Brejdia koji može da se poredi sa Novakom.

-To što radi Novak nije radio niko osim Toma Brejdija trijumfima u Super Boulu. Ironično, baš je Brejdi bio u Đokovićevoj loži i gledao ga kako osvaja poslednji US Open.

On smatra da će veliki izazov za Novaka biti olimpijsko zlato.

-Rekao bih da je Novak GOAT koji želi osvojiti 27, 28 GS-ova kako bi se distancirao od ''čopora''. Sustigao je Margaret Kourt, ne samo da želi biti najbolji teniser ikad, on želi to biti u svakom pogledu. Za njega je olimpijsko zlato iduće godine u Parizu ogroman izazov.

Za više sportskih vesti, posetite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading