TROICKI PRED ŽREB OTKRIO Spremni smo za obe ekipe, sa Novakom možemo sve
TSS

Viktor Troicki se sa reprezentacijom vratio u Srbiju nakon turnira u Valensiji.

Već sutra je žreb za narednu fazu Dejvis kupa, za završni turnir koji se igra u Malagi od 21. do 26. novembra.

Sutra će se oko podneva saznati ko će biti rival našoj reprezentaciji. Dve su reprezentacije u igri - Velika Britanija i Holandija.

– Obe ekipe su veoma jake, završile su na prvim pozicijama u svojim grupama, imale dobre rezultate. Holandija je i prošle godine igrala dobro, Britanija takođe ima kvalitetne tenisere. Videćemo sutra na žrebu ko će biti naš protivnik, ali spremni smo za obe ekipe – ističe selektor.

SKANDAL U AMERICI Troicki hteo da se obračuna sa navijačima, vređali Srbiju i Međedovića (VIDEO)

Holanđani imaju samo dva igrača u prvih sto, Talona Grikspora i Botika van de Zandšulpa.

– Holandija ima za nijansu slabije igače u singlu ali su u dublu veoma jaki, imaju bivšeg broja 1 – podseća Troicki na Veslija Kolhofa koji je sada četvrti na svetu a osvojio je letos Vimbldon u dublu.- Veoma su konstantni u singlu u Dejvis kupu ali nisu toliko velika imena.

Velika Britanija ima ujednačeniju ekipu, ali više igrača iz vrha. Tu su Kameron Nori, Deni Evans, Endi Mari, Džek Drejper...

– Britanci imaju zaista puno igrača, miksovali su u singlu. Nori i Evans su u vrhu, Drejper se vraća, može dobro da igra. Mari sa tolikim iskustvom sigurno puno pomaže ekipi. Imaju i dobar dubl – podseća Viktor na Nila Skapskog koji je sa Kolhofom osvojio poslednji Vimbldon i treći je na svetu.- Velika Britanija je po meni zaista neugodna ekipa

Za kraj je upitan ko su favoriti u Malagi.

– Verujemo u naš tim, sa Novakom možemo sve. Nadam se da će i ostali igrači biti potpuno spremni ne samo za četvrtfinale, nego za ceo finalni turnir. Nadam se najboljem.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading