MOĆNE REČI ŠPANCA Novak je legenda, pobeda protiv njega bi bila san
EPA

Đoković i Davidović Fokina sastaće se u četvrtak ujutru od jedan čas po našem vremenu. Ovo će biti peti duel između ova dva tenisera, a dosadašnji skor je 3:1 za Srbina. Poslednji duel je bio na Rolan Garosu koji je Novak rešio u svoju korist sa 3:0.  

Fokina je uspeo jednom da pobedi Đokovića, na mastersu u Monte Karlu 2022. godine.

- Želeo sam jednog dana da igram s njim i ako ga pobedim, da to bude san. Tako je i sada. Ako budem uspeo da pobedim, biće to san, jer se ne pobeđuje protiv takvih igrača svakoga dana -  rekao je Fokina. 

Novak Đoković

EPA-EFE/NEIL HALL

 

HAOS NA MASTERSU U TORONTU Španac izveo trik, Rud pobeseno (VIDEO)

Setio se kako je prošle sezone uspeo da pobedi legendu, kako kaže.

- Sećam se da sam tada dominirao u razmenama. Onda je napravio brejk sredinom drugog i bio je napaljen kada je izjednačio, ali bio sam koncentrisan na svakoj lopti i to je bio ključ. Na kraju krajeva, rezultat se i zaboravlja, on je legenda i ne igraju se takvi mečevi svakoga dana.

Sipao je Španac komplimente na račun Đokovića, a očekuje sjajan meč za navijače.

- Ima sve od Rafe i Federera. Telo mu je vrlo elastično i može da bude vrlo, vrlo čvrst. Ima oružja kojima te tera da grešiš, pravi i vinere, vrlo dobro servira. Ipak, njegov ključ je u tome što dobro vidi meč, dobro oseća momenat i zna da proceni kada šta treba da uradi. Mislim da će biti zabavan meč za gledaoce - rekao je Davidovč Fokina. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading