Novak Đoković na Vimbldonu
Foto: AP/Tanjug/Ap

 

NOVAK Đoković biće na terenu prvi put od finala Vimbldona koje je odigrano 17. jula. On će nastupiti na američkoj turneji.

Srpski as se na ovaj način posle dve godine vratio u SAD i igraće na mastersu u Sinsinatiju i Ju-Es openu.

MLADI HRVAT ODUŠEVLJEN ĐOKOVIĆEM "Sa ovih je prostora, znam kroz šta je prolazio"NOLE OPASNO PRETI ALKARAZU Đoković može ponovo na tron i pre US Opena: Evo šta mu je potrebno za povratak na prvo mesto

Nema sumnje da će povratak osvajača 23 grend slem titule izazvati veliku pažnju, posebno što se dugo nije takmičio u ovoj zemlji.

 

 

Đoković je stigao u Sinsinati gde će igrati i singl i dubl. On će na startu turnira odmeriti snage sa pobednikom meča Alehandro Davidovič Fokina - Tomas Martin Ečeveri. Dok će u konkurenciji parova zajedno sa Nikolom Ćaćićem igrati protiv Džejmija Marija i Majkla Venusa.

Novak će trenirati danas u Ohaju sa Poljakom Hubertom Hurkačem kako bi osetio podlogu na turniru iz serije 1.000 koji je do sada osvajao dva puta.

 

 

Masters u Sinsinatiju igra se od 13. do 20. avgusta, dok je Ju-Es open na programu od 28. avgusta do 10. septembra. Titulu brane Borna Ćorić, odnosno Karlos Alkaraz.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading